A gondolat már megfogalmazodott, de még nem volt merszem cselekedni.
Amúgy alapvetően tampont és betétet egyszerre használok, de a betét csak a biztonság érzés miatt kell. Sose lesz teljesen tele. Valószínűleg kibírná a menstruációs bugyi/moshato betét azt a kis vért. Lehet jobban beleasom magam a témába.
2021. júl. 30. 20:44
3/10 anonim válasza:
18, de a kehely fajtája nem vált be, másikat kell beszereznem (rövidebb típust) a bugyi teljesen jó, de ha erősebb vérzésed van, akkor nem ajánlom magában használni
a kelyhem Dm-es volt azt hiszem aquatampon néven, most merulát szeretnék venni
a bugyit pedig a redyről rendeltem
2021. júl. 30. 20:48
4/10 anonim válasza:
24 évesen váltottam mosható betétekre, nagyon meg vagyok elégedve velük, sosem áztak át, a mosásukkal sincs gondom és végre nem érzek irritációt mint a műanyag betéteknél. Többek közt emiatt váltottam, mindegyik zavart, viszkettem tőlük, illatosítottak voltak, tele kemikáliával.. a moshatóval nincs ilyen gond, nagyon szeretem. Gondolkozom a kelyhen is, még kicsit bizonytalan vagyok a témában.
2021. júl. 30. 21:35
5/10 anonim válasza:
20 évesen kehelyre. Azóta azt használom.
2021. júl. 31. 07:19
6/10 anonim válasza:
26 évesen mosható betétekre. Kehellyel még én sem mertem próbálkozni :)
2021. júl. 31. 09:41
7/10 anonim válasza:
18
Azóta kelyhet és a mosható betétet is használom. Csak szülés után használtam eldobhatót, azóta visszatértem :) sokkal kényelmesebb, kellemesebb és biztos hogy mindug van otthon
2021. júl. 31. 09:51
8/10 anonim válasza:
26 vagyok, fèl ève váltottam kehelyre ès moshatò betétre. Imádom, kár hogy előbb nem találtam rá ezekre.
2021. júl. 31. 19:19
9/10 anonim válasza:
Mivel elviselhetetlenül erős a vérzésem (sajnos mindig is az volt) és a tampon+betét is kevés volt sokszor, ezért már 20 évesen kipróbáltam a kelyhet. Annyira nem néztem utána, csak megvettem az egyik legolcsóbbat a drogériában, nagyon rossz volt, eresztett stb. Elegem is lett egy időre és szenvedtem tovább a tamponnal, betéttel. Aztán idén 4 évvel később újra kipróbáltam, ezúttal egy drágább Merulát vettem. 6 hónapja használom és eddig nagyon jók a tapasztalataim. Ha tartós is lesz, akkor ez egy nagyon jó beruházás volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!