Mosható betétek, menstruációs bugyik tényleg veszélyesek?
Négy hónapja kezdtem el mosható betétet használni és menstruációs bugyit is akarok venni.
A barátnőmmel beszélgettünk szóba jött,hogy én ezt használom persze undorodva fogadta a hírt ahogy erre a legtöbb ember reagál már aki tud róla...
Azt mondta,hogy ez veszélyes is nem csak undi mert amikor kiveszem a használt betéteket vagy bugyit,hogy
beáztassam akkor a vér a levegővel érintkezve elbomlik és a baktérium amit belélegzek halálos is lehet.
Ő nővérként dolgozik szóval lehet,hogy nagyobb szakértelme van ebben de erről még sose hallottam.
Jó ha valaki nem mossa ki alaposan akkor elhiszem,hogy összeszed valami altáji fertőzést de ez a baktérium belégzés nekem túlzásnak tűnik.
Tudtok erről valamit?
“a vér a levegővel érintkezve elbomlik és a baktérium amit belélegzek halálos is lehet.“
Nos, ez megtörténik akkor is, mikor sima betétet vagy tampont cserélsz. Vagy ha akár csak megvágod magad. Ennyit erről.
Be lehet lélegezni fertőző baktériumot, hogyne, ott van pl. a Legionella...
De ilyet még nem hallottam, amit a nővér barátnőd mond.
Abban egyetértek, hogy ez a mosható betét-dolog nem túl gusztusos...én is az eldobandó híve vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!