Hogyan és milyen szempontok szerint válasszam ki a megfelelő menstruációs kehelyt?
Nekem yuuki soft van és szeretem. Ez egy elég klasszikus formájú kehely,ezért sok embernek jó. Neked talán a kisebb méret is elég lenne, a gyenge vérzés miatt.
Mindenképp online rendelj ha tájékozódtál. Sajnos dm-ben rossmannban,ha van is ritkán, csak a kevésbé jó márkák. Olyat keress,ami orvosi szilikonból van. Pl. meluna azt hiszem valami más anyagot használ, kevésbé tartós. Vagy másik pelda a biointimo,ami pedig nem tudja igazolni,hogy orvosi szilikon. Ami azért fontos,hogy egészségügyi szempontból megbízható legyen. Ha esetleg a yuuki mellett döntesz te is,akkor pedig a forrásra kell figyelni,nehogy hamisítvány legyen,mert ilyet is hallottam,hogy kínait adnak helyette. Szóval nem egyszerű eligazodni a sok márka között. De ha sikerült megtalálni az igazit,jó dolog a kehely :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!