Miért nem “működik” a menstruációs kelyhem?
Szia!
Nekem is kellett egy kis idő mire megszoktam és kitapasztaltam a dolog működését. Fontos hogy nem szabad túl fentre(mélyre) tenni. Inkább legyen alul. Én úgy szoktam, hogy össze hajtom, ahogy a használati utasítás is írja, aztán felteszem és a mutató ujjammal a széleket ellenőrzöm. Tehát megnézem hogy nem e levegős valahol vagy nincs e egy kis hézag. Mert ez a melléfolyás akkor történik meg, hogyha túl fent van vagy ha maradt egy kis szivárgásra alkalmas hely. Én azt ajánlom hogy a külsejét vizezd be és próbáld kitapogatni, hogy jó helyen van-e. 20L
A vákuumot úgy is tudod ellenőrizni, hogy finoman meghuzigálod a szárát. Ha ellenáll, marad a helyén, akkor jó.
Mennyire kicsit folyik ki? Szerintem amiről beszélsz, az csak a hüvelyfalon maradt vér. Az összekenheti a kelyhet, de a bugyit is. Én azt mondom, mindent jól csinálsz és csak erről van szó.
Nekem, amikor még erősebb a vérzés, kell a tiszt.betét, aztán már nem.
De azt hiszem a merula forgalmaz inzimzuhanyt, amivel gyakorlatilag kimosod a hüvelyed. De szerintem szükségtelen és felesleges.
Szar miatt kérdezném, hogy meddig hagyod benn?
Teli a kehely,amikor üríted?
Esetleg a méhszáj mellett nyílik ki? Azt kitapiztad már, hogy hol van? Nekem jócskán balra helyezkedik el, kezdő kelyhezőként volt, hogy mellette nyílt a kehely. Volt a kehelyben is, de folyt is mellette rendesen.
Milyen márkájú? Nem lehet hogy egy nagyon picit kicsi? Vagy a méhszájad mellé kerül?
Az elszíneződés normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!