Most lehet menni SZTK-ba nőgyógyászhoz a tablettát feliratni, vagy ez hogy működik jelenleg?
Figyelt kérdés
Vagy hívjam fel a recepciót?2020. márc. 27. 23:51
2/9 A kérdező kommentje:
Tehát írjam emailt az orvosomnak és kérjem emailben a receptet?
2020. márc. 27. 23:54
3/9 anonim válasza:
Igen, és bármelyik gyógyszertárban ki tudod váltani a szem igazolványod, és tb kártyád bemutatásával. ( Nálunk 2 nap elteltével. Másutt nem tudom hogy van)
4/9 anonim válasza:
Nem emailben kapod a receptet és nem emailt írsz. Felhívod telefonon. Ő receptre felírja és neked a patikaba mondanod kell, hogy e receptként van felirva. Taj kártyádat vinned kell, az alapján beazonosít.
6/9 anonim válasza:
E-recept, egyébként a háziorvos is felírhatja ha viszed a leleteket és/vagy az egyik tabid dobozát, hogy ezt szedted korábban.
7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek!
2020. márc. 28. 06:38
8/9 anonim válasza:
A háziorvos is irhat igen. De fogamzásgátlót nem irhat fel!!!
9/9 anonim válasza:
Írhat fel a háziorvos, nekem is tegnap írta fel. Felhívtam 10kor a rendelőt, délután már ki is tudtam váltani, taj kártya kellett csak hozzá. (meg persze pontosan be kellett mondanom, milyen gyógyszer kell, előtte nem ő írta fel).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!