Akik átálltak kehelyre, mosható betétre, vagy mensibugyira, előfordul hogy mégis kell az egyszer használatos betétet vagy tampont használni? Vagy ezek teljes mértékben kiválthatók vele?
Figyelt kérdés
Tehát az a kérdésem, hogy ha rááll a kehelyre, vagy a mosható termékekre, akkor végérvényesen tud szabadulnia sima betéttől/tampontól, vagy újra kellhet az is megint? Ha igen, milyen esetekben? Kinek, mi a tapasztalata? MIóta átállt, hányszor kellett "visszanyúlni" a régi, eldobható termékekhez?2021. szept. 24. 13:07
1/6 anonim válasza:
Én mióta átálltam a mosható betétekre, nem használtam eldobhatót. Az összestől viszkettem, kellemetlen érzés volt a bőrömnek ,irritáltak, a mosható nyilván körülményesebb a tisztítása miatt, de ezzel nincsenek problémáim, nem zörög, kényelmes, puha, sosem ázott át. Nekem bevált.
2/6 anonim válasza:
Én három éve kelyhezek, és hozza használok mensibugyit. A bugyit csak a saját lelkem megnyugtatása végett vettem, hogyha bármi szivárgás lenne, ne legyen baleset. Amúgy sosem szivárog. Amíg nem volt bugyim, addig az első napon betéteztem pont ezért, de a bugyi azt is kiváltotta. Úgyhogy igen, teljesen meg lehet szabadulni az eldobható termékektől.
3/6 anonim válasza:
kelyhet hasznalok, de ha olyan helyen vagyok, ahol nem megfelelo a kehelyhasznalat, vagy a higienia vagy az engem korulvevo emberek miatt, akkor inkabb tampon, vagy betet. pl fesztivalozas kozben tampont hasznalok, mert a kelyhet nem tudom a kozos kagyloban kimosni masik 20 ember elott, vagy baratokkal valo nyaralaskor se megyek le a konyhaba kifozni a kelyhemet amig a tobbiek ott kaveznak korulottem
4/6 anonim válasza:
Kelyhet használok. Eldobhatóra nagyon ritkán van szükségem. Pl. betegség vagy sérülés miatt, vagy ha nagyon sok időt töltök olyan helyen,ahol nem megoldható a csere. Érdemes azért tartani néhány darab eldobhatót vészhelyzet esetére. Egyszer például úgy elvágtam az ujjam, hogy a kelyhet nem tudtam kényelmesen betenni.
5/6 anonim válasza:
Egy ilyen bugyi mennyire száraz érzés használat közben?
6/6 anonim válasza:
Igen, nekem nagyon erős a vérzésem, ezért mindig használok egy rendes betétet is a legnagyobb kehely mellé, többnyire az első napokban van rá szükség, mert csak otthon szeretem kicserélni. De egy normális vérzés mellett nem szükséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!