Ki miért szereti a mosható betétet lányok??én imádom..a párom jobban kedveli.azt mondja sexisebb..és kényelmes.véleményetek?,
Nem hiszem el hogy van olyan pasi aki szerint szexi egy pamutanyagban rothadozó vér (és ugye levált méhnyálkahártya) amit aztán ki kell dzsuvázni. A pasik alapból undorodnak a mensi témától..
Én kipróbálni sem szeretném, tudom hogy környezetkímélőbb, de kevésbé higiénikus és nagyon macerás az eldobhatóhoz képest.
Az eldobható az undorító??? Az, hogy a véres trutyis cuccot ki kell mosni az nem undorító...
Szerintem inkább a mosható az undorító, a párom meg leszarja mit hordok mensi alatt, szerintem nem csak ő van vele így.
Szerintem tuti nem ép aki ezeket használja. miért nem idézzük meg a Viktoriánus-kort rögtön teljesen... Lovaskocsin hazamész, kimosod a trutymákot a mosipelusból, aztán jöhet a dézsában fürdés (szigorúan hideg vizzel, mert a meleg víz megbetegít aztán jöhet a doktor érvágásra). Azért ne felejts el szólni a felkoppintónak se, hogy másnap nem kérsz ébresztést mert elvéreztél.
Megnézném milyen lehet maga a pasi aki közli, hogy szerinte szexi egy mosható vagy bármilyen betét. Lehet Drakula éledt újra és rámegy a nasira?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!