Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ki miért szereti a mosható...

Ki miért szereti a mosható betétet lányok??én imádom..a párom jobban kedveli.azt mondja sexisebb..és kényelmes.véleményetek?,

Figyelt kérdés
nem használok eldobható betétet..undoritó..én mindíg kimosom..ki használ még ilyet lányok?

2021. dec. 14. 13:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
10-es mit jelentettél?
2021. dec. 17. 22:59
 12/25 anonim ***** válasza:
68%
Aki azt mondja hogy a férfiakat nem érdekli stb... De, van olyan férfi akit érdekel, hiszen ez nem tabu téma. Előttük se kéne, hogy az legyen! Elég szomorú, hogy ilyen befásult a nép. Visszatérünk a régi időkbe? Azzal, hogy óvjuk a környezetünket és a saját testünket? Ha tudnántok, mennyi vegyszerrel vannak az eldobhatósok átitatva, hogy többet vérezz, ezáltal többet vegyél a termékükből. Hát köszönöm, én ezt nem helyezem fel, illetve nem rakom a nemi szervemhez közel! 10 másodperc alatt leöblítem róla a vért, majd kimosom, ami nem undorító. Akinek undorító, azt csak sajnálni tudom.
2021. dec. 17. 23:05
 13/25 anonim ***** válasza:
40%

12, én aztán nem csinálok belőle tabut. Viszont az is tény hogy a férfiaktól ez a téma nagyon távol áll, nem érdekli őket, hiszen őket nem érinti. Sőt, a legtöbb undorodik tőle, bármilyen vértől. A legtöbb pasi attól is rosszul van ha elvágja az ujját.

Amelyiket meg érdekli a mensi téma, annál ez valami beteg fétis. A nők sincsenek rápörögve, ez egy szükséges rossz amivel együtt kell élni, nem kell magasztos mázat építeni a dolog köré.

Az meg hadd engedtessen már meg hogy az ember eldöntse hogy melyiket használja. Ha sokak szerint undorító mosogatni a betétet, akkor ha fejre állsz sem változik a véleményük. Nem kell sajnálni azokat akiknek nem pálya a mosható, mások sem sajnálnak téged amiért a levált méhnyálkahártyadarabjaidat trutyizod a kezeiddel.

2021. dec. 17. 23:31
 14/25 anonim ***** válasza:
63%
13as. Az jobb, amikor egy férfi azt mondja, hogy fúj, ha mondjuk összevérzed a lepedőt? Naná, hogy nem. Egy kis elfogadás legyen bennük,hogy nem undorító a menstuáció, a női léthez tartozik. Én hálistennek megtaláltam azt az embert, aki ezt nem tartja undorítónak. Azt meg egy szóval, se mondtam, hogy ki mit használjon, csak gyerekek, ne nevezzük már undorítónak. Tőlem azt használsz, amit akarsz, leírtam, hogy én miért nem használom. De senkire nem mondom, hogy undorító, ha eldobhatót használ.
2021. dec. 17. 23:40
 15/25 anonim ***** válasza:
26%

Csak szánakozol... Az sem jobb.

Te is tudod jól hogy mennyire lealacsonyító az "azokat csak sajnálni tudom" szófordulat.

2021. dec. 17. 23:45
 16/25 anonim ***** válasza:
38%
Azt sajnálom, aki undorodik a saját vérétől, vagy bármely más testnedvétől. Azt mindenkinek magában kell lerendeznie. És azokat is sajnálom, akik egy embertársukat emiatt undorítónak neveznek vagy a tevékenységet amit végez (kimossa a betétet). Szerintem nem undorító - hogy a te szavaiddal éljek- "a levált méhnyálkahártya darabjaimba trutyizni".
2021. dec. 17. 23:50
 17/25 anonim ***** válasza:
29%
De persze mindenki azt használ amit akar én egy szóval se mondtam, hogy ki mit használjon. Csak ne nevezzük egymást undorítónak vagy szóljuk le ezért egymást.
2021. dec. 17. 23:52
 18/25 anonim ***** válasza:
26%

Tehát csak befásultnak lehet egymást nevezni. Vagy esetleg arról van szó hogy vannak olyan emberek akiknek szabad jelzőkkel illetni másokat, és vannak akiknek nem szabad?

Minden nap tanul az ember.

2021. dec. 17. 23:55
 19/25 anonim ***** válasza:
51%
Befásultak az emberek mert még mindig tabu téma a menstruáció. Ha kimondod, hogy "helló én moshatót használok" neked esnek az emberek, hogy "fújj te mosod?? Túrkàlsz a saját véredben?" Könyörgöm gyerekek... Egyszer nem hallottam még, hogy valaki azt mondta volna, na de jó, mesêlnél nekem erről?
2021. dec. 18. 00:01
 20/25 anonim ***** válasza:
49%

Viszont a kérdés leírásában meg az szerepel, hogy az eldobható az undorító.

Ott a másik oldal, azt is illik észrevenni.

Rengeteg dologgal kapcsolatban szemben állnak egymással az emberek, el kell fogadni hogy valaki szerint ez undorító, valaki szerint meg az.

2021. dec. 18. 00:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!