Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Moderna oltás utáni ciklusvált...

Moderna oltás utáni ciklusváltozás?

Figyelt kérdés

Másnak is hosszabb lett Moderna oltás után a ciklusa? Helyreállt? Mekkora a változás? Mennyi ideig tartott?

Nekem lassan 40 naposak a ciklusaim, régen meg 24-30 között volt, de inkább 26-28. Nem használok semmilyen fogamzásgátló eszközt. Nemi életet élek. Terhes nem vagyok. (Gumival védekezünk.) Nagy változás nem volt az életemben. Nőgyógyászati problémám nincs.

2021. nov. 30. 15:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is hosszabbak lettek a ciklusaim, viszont maga a vérzés ötnaposról háromnaposra csökkent.

És azóta a peteérést sem érzem. Azelőtt mindig egyetlen napon görcsöltem egy ciklus alatt, a peteérés napján. Már fogalmam sincs mikor van peteérésem, mert nem görcsölök. Mintha a szervezetem sem tudná hogy mikor van, mert hónapról-hónapra eltérő a ciklusom hossza.

Elég ijesztő, de járhattunk volna rosszabbul is. Vannak akikből hetekig dől a vér az oltás óta.

2021. nov. 30. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ismerosom is hetekig verzett, mar eltelt fel ev, azota visszallt a ciklusa. De azert elgondolkoztato hogy mi van az oltasban, ami ennyire megboritja a hormonhaztartast.
2021. nov. 30. 15:55
 3/4 A kérdező kommentje:

Nekem a menzeszem maradt 6napos, és az intenzitása is nagyjából hasonló, vagy egy nagyon picit lett kevesebb. Viszont a ciklusom egyre hosszabb. Indultunk 28-ról, aztán 30, 32, 34, 38.

Kiváncsi leszek, hogy a következő mennyire tolódik el..

2021. dec. 1. 11:19
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én november végén kaptam Modernát harmadiknak. December elején megjött pontosan, de fél napra közben kimaradt, most január elején megint pontosan megjött, de két naponta kimaradt, gyengébb is volt...nem tudom, hogy az oltás vagy a klimax előszele...
2022. jan. 10. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!