Moderna oltás utáni ciklusváltozás?
Másnak is hosszabb lett Moderna oltás után a ciklusa? Helyreállt? Mekkora a változás? Mennyi ideig tartott?
Nekem lassan 40 naposak a ciklusaim, régen meg 24-30 között volt, de inkább 26-28. Nem használok semmilyen fogamzásgátló eszközt. Nemi életet élek. Terhes nem vagyok. (Gumival védekezünk.) Nagy változás nem volt az életemben. Nőgyógyászati problémám nincs.
Nekem is hosszabbak lettek a ciklusaim, viszont maga a vérzés ötnaposról háromnaposra csökkent.
És azóta a peteérést sem érzem. Azelőtt mindig egyetlen napon görcsöltem egy ciklus alatt, a peteérés napján. Már fogalmam sincs mikor van peteérésem, mert nem görcsölök. Mintha a szervezetem sem tudná hogy mikor van, mert hónapról-hónapra eltérő a ciklusom hossza.
Elég ijesztő, de járhattunk volna rosszabbul is. Vannak akikből hetekig dől a vér az oltás óta.
Nekem a menzeszem maradt 6napos, és az intenzitása is nagyjából hasonló, vagy egy nagyon picit lett kevesebb. Viszont a ciklusom egyre hosszabb. Indultunk 28-ról, aztán 30, 32, 34, 38.
Kiváncsi leszek, hogy a következő mennyire tolódik el..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!