A vakcina, legyen az bármelyik fajta, belezavarhat a menstruációs ciklusba?
Az AstraZeneca-t és a Janssen vakcinát (Johnson&Johnson vakcinája) kihagytad a hashtagek közül.
Amúgy szerintem simán, de ezt nem hiszem, hogy kutatták még. Párom és az Ő szülei is többféle gyógyszert szednek, Ausztria és Magyarország között ingázik rendszeresen, nyáron menn(én)ek Romániába, a folyamatos, állandó tesztkényszer kivédése miatt kellett oltakozniuk, különben mivel ő is és a szülei is többféle gyógyszert szednek , ezért kifejezetten necces minden ilyen "új" szer a kikísérletezetlen mellékhatások összjátéka miatt, de nem tud az ember mit csinálni, be kellették adatni, mert különben nagyon nehéz jönni-menni a világban, márpedig a nyár azért sokaknak erről (is) szól.
Szerintem ez teljesen egyéni, illetve azt se felejtsük el, hogy sokan már emiatt is stresszelnek és az köztudottan tolja a menstruációt.
Én személy szerint halál nyugodtan mentem be (nem ez lesz az első oltás amit kérek, hpv, hepatitis a, hastífusz és egyebeket mellett) és nekem napra pontosan jött meg, ahogy szokott. Barátnőm max amiatt félt, hogy majd nagyon fog fájni a karja de végül neki is időben jött. (Amikor előkerültek az ilyen eltolós hírek, akkor a barátnős csoportban ki lett beszélve minden)
3as vagyok.
Nem csak velem fordult elő, még 3 ismerősömmel is (Astra, Sino, 2 Pf.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!