Tapasztaltatok menstruációs zavart vakcina után? Ha igen, milyet?
Figyelt kérdés
Kb. mostanában kéne megjönnie a menzeszemnek, ennek ellenére a pms tüneteimet sem érzem. Terhesség tüneteket sem érzek, meg hát eleve szinte semmi esély nincs arra, hogy amiatt késne. 2 hete oltottak be Sinopharmmal. Lehetséges, hogy ez a vakcina miatt van? Nektek felborult a ciklusotok oltás után?2021. máj. 11. 20:39
1/8 anonim válasza:
Sokan írták, hogy befolyásolta a ciklusukat, igen. Hogy valós mellékhatás e azt nem tudom, de szerintem ne aggódj.
2/8 anonim válasza:
Én igen, 2 nappal kitolta a ciklusomat maga a vérzés pedig 1 hét helyett lecsökkent 4 napra. Remélem így marad. Nekem már 3 hónapja így van
3/8 anonim válasza:
én az astrazenecáról hallottam hogy belerondít a ciklusba
4/8 anonim válasza:
sputnyikot kaptam , eleve az oltás nagyon megviselt 2 napig tartó 39 feletti láz, plusz fejfájás , hányás stb...másfél levél mindenféle gyógyszert beletömtem magamba 3 nap alatt, szóval már eleve ezek a dolgok belekavarhattak a ciklusomba. Nekem 3 napja késik , igaz 3 napja pecsételgetek. Ma is csak kb egy 2-3 csepp vér volt, és semmilyen görcs alhasi érzetek nem jelentkezett most, pedig szokott ilyenkor lenni. Hát nem örülök, mert így is 2 éve nem jön össze a baba. Most így azt sem tudom megjön e vagy mi van....Nekem amúgy tökre pontosan 28 naponta szokott megjönni. Hát nem tudom...nekem bekavart az tuti, és terhes sem vagyok, mert full hómező a teszt mint mindig...
5/8 anonim válasza:
4 nappal elobb jott meg es 9 napig tartott a szokasos 4 nap helyett. Erosebb verzes, alhasi fajdalom vegig volt pedig nem szokott lenni.
Sinopharm 1. adag utan
6/8 anonim válasza:
4-es azóta mi történt? Megjött normálisan? Köszi
7/8 anonim válasza:
igen késett pár napot, aztán tulajdonképpen ismét görcsmentesen megjött (3. hónapja hogy nem nagyon görcsölök) Normális volt, olyan volt kb mint amilyen szokott is lenni, csak késett.
8/8 anonim válasza:
Nekem megzavarta. Időben jött meg, viszont 12 napig tartott, amiből 2-3 nap brutal volt, a többi pedig gyenge. Ez az elsőnél volt.
Most hétfőn kaptam meg a másodikat, elvileg vasárnap kene meg jönnie uh kivancsi vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!