Moderna oltás hogy hatott a menzeszedre?
Figyelt kérdés
Késett, hamarabb jött meg? Mennyivel?2021. máj. 31. 16:44
1/22 anonim válasza:
Abszolút sehogy. Két hete kaptam az első adagot, tegnap pedig menetrendszerűen megjött. Mondjuk az én ciklusomhoz amúgy is órát lehet igazítani.
38N
2/22 anonim válasza:
Mindenféle oltás megváltoztathatja a menstruációs ciklust.
3/22 anonim válasza:
Nekem nem kavart bele, pedig számítottam rá. Ugyanúgy jött meg ahogy máskor, pont időben.
4/22 anonim válasza:
Nekem nem volt tőle semmi bajom.
5/22 anonim válasza:
Én nem azt kaptam de semmi változás nem volt .
6/22 A kérdező kommentje:
Nekem közel két hetet tolt a ciklusomon.
2021. jún. 1. 14:39
7/22 anonim válasza:
Nekem is késik, sőt, szokatlan módon barnázni kezdtem. Sosem szoktam. A megszokott premenstruációs tüneteket sem érzem még, és pont egy hete kaptam moderna oltást, szóval biztos vagyok benne, hogy picit bekavart. De erről olvastam is neten különböző oldalakon.
8/22 anonim válasza:
7-es vagyok: Az oltás ugyan picit megzavarhatja a menstruációs ciklust, ám ez csak egyszer fordul elő, utána minden visszaáll úgy, ahogy lenni szokott, úgyhogy ha tapasztaltad is ezt (vagy bárki más), nem kell megijedni, nincsen szó nagy volumenű mellékhatásról.
9/22 anonim válasza:
Bocsi az offert: Ti megkaptátok mindkettő oltást?
10/22 anonim válasza:
7-es vagyok szintén: én két hete kaptam a másodikat, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!