Moderna oltás hogy hatott a menzeszedre?
Igen.
Köszönöm hogy vissza írtatok remélem nem leszek lázas meg nem lesz hidegrázás se :( a havim ha késne nem aggaszt, össze vissza jön néha 3 hónapig jön rendesen aztán 4.honapban késik egy hetet aztán 3 vagy 6 hónapig ugyan úgy jön.
Jó egészséget kívánok mindenkinek!
Sziasztok!
Mindenkinek rendeződött a ciklusa?
Írok én is tapasztalatot, hátha még lesz, akit érdekel.
Első oltás után pár napig nagyon fájt a karom, utána a hónaljam egy kicsit, menzeszem 1 nappal korábban jött meg (de ez egyáltalán nem szokatlan nálam), és nagyon kevés volt.
Második oltás után enyhe vállfájdalom volt, másnap furcsán éreztem magam: picit szédültem, émelyegtem, rossz volt a közérzetem, levert voltam, nagyon fáztam órákig, pedig nem volt lázam. 2 héttel később, ma jött meg 3 nap késéssel, erős fájdalmakkal (kb 7 éve nem volt ilyen. Pms tüneteim nem voltak, ami elég furcsa.
1-es vagyok, nekem a ciklusba abszolüt nem kavart bele az oltás. Az első után volt némi karfájdalom két napig, pirosság elég nagy, aztán amikor egy hét múlva elmúlt, akkor visszatért újult erővel: egy rohadt nagy vörös folt lett a karomon, rohantam is vele az orvoshoz vissza. Azt mondta, hogy van ilyen, ne aggódjak, el fog múlni. El is múlt pár napon belül.
A második oltás után a karomon nem volt se vörös folt, se fájdalom. Úgy dél körül oltottak, aznap jól voltam, másnap fejfájással és hőemelkedéssel ébredtem, déltájra a fájdalom elviselhetetlen lett, nagyon legyengültem, lázam 38,5 volt. Bevettem egy Saridont (az volt otthon), lefeküdtem aludni, este nyolckor ébredtem és semmi bajom nem volt utána. Azóta se.
Én korábban azt írtam ehhez a kérdéshez hogy nekem nem kavart bele, de akkor az első oltás után voltam. A második óta vannak fura dolgok. Nem olyan vészes, de azért figyelgetem hogy mik történnek, olyan dolgok amik korábban soha.
A második után késett a menstruációm néhány napot. Azelőtt tűpontos volt. Azóta pedig soha nem tudom hogy mikor jön meg, ez elég zavaró. Minden ciklusban egyetlen napot görcsöltem, peteéréskor. Így pontosan tudtam hogy mikor van peteérésem, és onnantól számolva két hétre meg is jött. Most az utóbbi hónapokban nem tudom mikor van a peteérés mert nem görcsölök. Ellenben barnázok kb egy hétig félidőben. Ilyen sem volt régen.
Vezetem a cikusomat a Flo-ban. Azelőtt mindig 28 napos ciklusaim voltak, most meg állandóan változik, valahol 30 és 35 között van. A múlt hónapban 36 napos volt, amire már ki is írta az app hogy ez nem normális. Ebben a hónapban megint visszatért a normál tartományba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!