Moderna oltás után késett a menstruációtok?
Bemásolom,amit irtam egy másik kérdéshez
Pfizert kaptam
Vérzés zavarom lett,3 napig menszeszelek,majd elmúlik,majd megint megjön,ez igy megy 1 hónapja,plusz alhasi görcs
Bele sem merek gondolni,hogy mit okozott ez az oltás...a nőknél szerintem belebabrált a hormonokba
Valaki nem tapasztalt semmit,valakinek mint nekem,meg a kérdezőnek ilyen mellékhatása van
Másodikat nem vehettem fel,a háziorvosomat tájékoztattam róla,mert szerintünk nagyobb gondot okozott volna,ha a 2.is megkapom
Imádkozom, hogy ne legyen maradandó probléma,szeretnénk tesót,már van egy kislányunk,de vannak olyanok akiknek nincs
Már van pár olyan megjelent statisztika,cikk,ahol meddőséget diagnosztizáltak a hölgyeknék..ugy,hogy már a párnak született gyermek...oltás után meg hirtelen meddőség
Mostani eszemmel nem adatnám be!!! Az biztos
Nincs ilyen cikk, vagy statisztika - hivatalos forras csatolás nélkül kijelenteni ilyet felelőtlenség es pánikkeltés.
Ja hát a Görény-felek, meg sok önjelölt "szakember" persze terjesztik a hülyeséget, EZ tény, de nem az amit hazudnak.
Én nem vagyok szakember,nem vagyok felelőtlen,sem pánikkeltő,csak leirom,hogy én nálam mit okozott...ha eddig minden rendben volt a ciklusommal,kapok egy oltást,és utána minden felborul,akkor mire gondolhatnánk?én,meg a sok hölgy,akinek ugyanugy problémája lett...de öszintén?
Valaki már 8 éve nem menstruált és vérezni kezdett,nem furcsa?áhh nem
Okés,hogy pár hónap múlva rendeződik a ciklus,és ha maradandó gond lesz? Akkor ki az ég vállal felelősséget?
Senki
Én,mert aláirtam azt a nyamvadt papírt,hogy saját felelősségemre adatom be magamnak...ennyi
Se a háziorvosom,sem a nőgyógyászom nem tud rá mit mondani,mert erre nem is lehet,annyit tudott tenni,hogy elküld egy hormonvizsgálatra,plusz hüvelyi ultrahang,stb.
És lesz ami lesz.
De,van ilyen cikk,amint megtalálom,belinkelem
Nézz te is utána,hétről hétre van ilyen eset
Majd lesz Magyarországon is,nem egy ilyen eset,majd meglátod
Pedig azt mondták az okosok,nincs hatással a menszeszre,sem a termékenységre,sem a babákra...és milyen érdekes,már a menszesz probléma,nagyon sok nőnél jelentkezett
Tök mindegy,hogy Sinopharm,vagy Szputnyik,vagy Pfizer...mindegyik megzavarja
Nem voltam oltásellenes,most sem vagyok az,de kiváncsi vagyok,hogy mi lesz késöbb
4-es vagyok
Most nekem is nagyon darabos,életemben még ilyet nem tapasztaltam,gyenge vagyok nagyon
Hivtam a háziorvost,mert mondta hétfőn tudassam vele,hogy mi újság van
Megyek a kórházba,lehet bent fognak tartani,vagyis mondta a doki,hogy ugy készüljek
Már össze pakoltam a cuccomat is
Lehet csinálnak egy egészségügyi kaparást...majd megirom mi volt
Szörnyű
Hát én pont születésnapom(05.29) el előtt egy nappal kellett hogy megkapjam. És kövi hét pénteken kellett volna hogy megjöjjön. Furcsa módon ,kedden jött meg. Nem éreztem az hogy megömlöttem mint a Niagara. Aztán a kövi két napban megszokott módon véreztem aztán elmúlt majd 1 napig semmi, majd újra vérezgetett.
Nem akartam beoltatni magam,de megfenyegetett a suli a gyakszi miatt hogy kötelező. Ha nincs gyakszi letöltve akkor év ismétlés.
Köszönöm a válaszokat, nagyon sajnálom, hogy ez ilyen sok embert érint és hogy ennyire sok problémát tud okozni :(
Úgy gondolom, hogy ez sokkal jobb, mintha magát a vírust kaptam volna el, mert az elvileg még durvább szövődményeket tud okozni, plusz veszélyeztetett vagyok, de elég aggasztó ez a menstruáció késés és az esetleges meddőség kockázata...
Kitartás mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!