Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Moderna oltás után késett a...

Moderna oltás után késett a menstruációtok?

Figyelt kérdés
Olvastam a neten gyakorin és egyéb más oldalakon is, hogy bizonyos vakcinák megzavarhatják a menstruációs ciklust. Nekem késik, múlt héten napokig barnáztam, ami eddig még sosem fordult elő és kezdek ráfeszülni arra, hogy terhes lehetek... holnap megyek tesztet venni, de kíváncsi vagyok arra, hogy nektek a Moderna bekevert-e. Nekem az első adag még egyáltalán nem, de a második után az oltási reakció is sokkal intenzívebb volt (láz, erős karfájdalom, stb).

2021. jún. 5. 20:58
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
96%
18-as vagyok, csak nem voltam bejelentkezve. :) na igen, nekem is voltak egy hónapig PMS tünetek, amíg meg nem kaptam a 2. oltást... még mindig megvan a bajom, ez a 27. nap :') kiváncsi vagyok mit mond erre a doki majd holnapután 20 meg 30 ezerért. Szedtem antihisztamint is januártól májusig, mert nagyon csúnya allergiám van, lehet az is bekavart, de megjött mindig rendesen... szedek még 2 gyógynövényt is, amik nagyon jól beváltak, de ezek szerint az oltás felülkerekedik mindenen :(
2021. jún. 21. 08:17
 22/26 A kérdező kommentje:
A mai nap folyamán megjött nekem is, szóval szuper, már csak amiatt kell aggódni, hogy nehogy nekem is egy hónapig legyen :D :D Nagyon köszönöm a válaszaitokat
2021. jún. 21. 20:48
 23/26 anonim ***** válasza:
96%
hát... kitudja :D nem biztos, mindenkinél más. Amúgy vicces, mert 2 eüs dolgozó ismerősöm is azt mondta, hogy nem az oltás, akkor azt mivel magyarázzák, hogy aki klimaxolt oltás előtt, azt oltás után megjött neki? :')
2021. jún. 22. 07:55
 24/26 anonim ***** válasza:

Ne már, hogy nő létére ne tudja valaki, hogy akár a stressz is befolyasolhatja a menstruációs, de még egy hasmenés, vagy egy kis nátha is. Mindenki különböző mértékben de stresszes emiatt az egész miatt, covid, halott, vakcina veszélyes-nem veszélyes..en egyáltalán nem csodálkozom ha valakinek bekavar a ciklusába. Persze az oltás is okozhat ilyesmit, néhány nőnél, nem mondom, hogy nem. Különbözőek vagyunk. Mindenki máshogy reagál testileg és lelkileg egyaránt.

Jobbulast kívánok mindenkinek!

(Én is Modernat kaptam. Egyiknél sem volt semmi probléma. A menstruációm a második előtt kicsit erősebb volt. De minden rendben.

Azt még szeretném megemliteni, hogy stressz miatt volt már - evekkel ezelőtt- hogy két hétig menstruáltam, fájdalmasan, cseppeket kellett szednem, hogy bezárjon a mehszajam. Haláleset sokk miatt pedig 2 héttel menstruáció után újra vereztem pár napig. Minden befolyásolja.)

2021. júl. 3. 23:51
 25/26 anonim ***** válasza:
95%
Haláleset után nekem 2 hetet késett. Az egy hónapos menzim már nincs, voltam dokinál és adott Norkolutot. A 2. szem után már nem volt meg... Ejj mondom, ez gyors volt... de még szednem kell 13.-áig, akkor fogy el a 20 db, azt mondta a doki utána lesz egy erős leválás és utána helyreáll minden. Na attól félek, hogy nem fog.
2021. júl. 4. 07:43
 26/26 anonim ***** válasza:
94%
Ne izgulj le fog. Én is szedtem vagy egy évig ilyen problémával. Persze nem folyamatosan, hanem amikor probléma volt (ha jól emlékszem 3x egy ev alatt). Szépen beallitja, csak hát idő. Mindenkinél különböző. Türelem!💆‍♀️
2021. júl. 4. 09:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!