Moderna oltás után késett a menstruációtok?
Ne már, hogy nő létére ne tudja valaki, hogy akár a stressz is befolyasolhatja a menstruációs, de még egy hasmenés, vagy egy kis nátha is. Mindenki különböző mértékben de stresszes emiatt az egész miatt, covid, halott, vakcina veszélyes-nem veszélyes..en egyáltalán nem csodálkozom ha valakinek bekavar a ciklusába. Persze az oltás is okozhat ilyesmit, néhány nőnél, nem mondom, hogy nem. Különbözőek vagyunk. Mindenki máshogy reagál testileg és lelkileg egyaránt.
Jobbulast kívánok mindenkinek!
(Én is Modernat kaptam. Egyiknél sem volt semmi probléma. A menstruációm a második előtt kicsit erősebb volt. De minden rendben.
Azt még szeretném megemliteni, hogy stressz miatt volt már - evekkel ezelőtt- hogy két hétig menstruáltam, fájdalmasan, cseppeket kellett szednem, hogy bezárjon a mehszajam. Haláleset sokk miatt pedig 2 héttel menstruáció után újra vereztem pár napig. Minden befolyásolja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!