Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Moderna oltás után késett a...

Moderna oltás után késett a menstruációtok?

Figyelt kérdés
Olvastam a neten gyakorin és egyéb más oldalakon is, hogy bizonyos vakcinák megzavarhatják a menstruációs ciklust. Nekem késik, múlt héten napokig barnáztam, ami eddig még sosem fordult elő és kezdek ráfeszülni arra, hogy terhes lehetek... holnap megyek tesztet venni, de kíváncsi vagyok arra, hogy nektek a Moderna bekevert-e. Nekem az első adag még egyáltalán nem, de a második után az oltási reakció is sokkal intenzívebb volt (láz, erős karfájdalom, stb).

2021. jún. 5. 20:58
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
57%

Olyan furcsa ez olvasnom. Ismerőseim között se volt senkinek ilyen baja és nekem sem, pedig mindkettőt megkaptam (Pfeizer). Se mellékhatás, se vérzészavar. Olyat is ismerek aki direkt babaprojekt előtt adatta be 2 hónappal és terhes is lett. A meddőségi duma egy bizonyított kamu. Könyörgöm ne higgyetek el mindent, amit kamu oldalakon olvastak vagy a propaganda tv-ben mondanak.

Ettől függetlenül jobbulást kívánok, csak nem akarom hogy az ilyen válaszok miatt ne oltassak be magukat az emberek. Minimum 50 nőt fel tudok sorolni, akiknek semmi bajuk nem volt, max egy kis hoemelkedes az oltás utan.

2021. jún. 9. 11:20
 12/26 A kérdező kommentje:
Jómagam is azt gondolom, hogy meddőséget nem okoz. Nem provokatívnak szántam a kérdést és nem az oltásokat akartam vele rossz színben tüntetni, mert én kifejezetten örültem, mikor megkaptam, csak szerettem volna megnyugodni, hogy nem vagyok ezzel egyedül. Örülök, ha téged és sok ismerősödet nem érint ez a probléma, valószínűleg kisebb százalékban fordult elő vérzés zavar, csak itt sokkal jobban előjön és ezért tűnhet soknak.
2021. jún. 9. 15:00
 13/26 anonim ***** válasza:
66%

"Olvastam a neten gyakorin és egyéb más oldalakon is, hogy bizonyos vakcinák megzavarhatják a menstruációs ciklust"

igen megzavarhatják

[link]

Covid vakcina: Az időszak megváltozása rövid távú mellékhatás lehet. A hatások mind ideiglenesek

Az influenza és a HPV oltások egyaránt bizonyítják, hogy átmenetileg befolyásolhatják a menstruációs ciklust - de nincsenek hosszú távú mellékhatások

2021. jún. 9. 15:21
 14/26 anonim ***** válasza:
89%

1,4,7 a vérzés zavaros válaszoló vagyok

Én sem vagyok oltásellenes,ugy gondolom,ha hamarabb,vagy ha késve jött volna,attól nem paráztam volna be ennyire

Már egyre jobban vagyok,kaptam vérzéscsillapító infúziót,plusz gyógyszert,görcsoldót,már nem vérzek,de a teherbeesés még felejtős,meg kell várnom a következő mensit,és lehet még egyet,és majd utána

Vérképem is tökéletes

Az én ismerettségi körömbe sokan vannak akinek van probléma,valaki menszesz helyett,5napig barnázott

Bizom benne,hogy ez csak átmeneti,és nem maradandó,és nem okoz meddőséget

Ennyi embert nem tehetnek tönkre egészségügyileg,lelkileg mindenhogy

2021. jún. 9. 21:59
 15/26 anonim ***** válasza:
78%
13-as, 3x kaptam eddig influ elleni oltást az elmúlt 10 èvbem, soha nem szólt bele a ciklusomba, tudom, mert vezetem havonta, csak hőemelkedés volt utàna 1 napig, meg rossz közérzet.
2021. jún. 9. 22:20
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
#15 befolyásolhatják
2021. jún. 9. 23:02
 17/26 anonim ***** válasza:
98%
16-os, saját tapasztalat, illetve a 63 éves anyám is beadatja, ő minden èvben és nem jött meg neki menopauza utàn...., az más, ha egy oltád 2-4 nappal eltolná ezen senki nem lepődne meg, gondolom az influ elleninèl is ilyenre gondolsz, de a korona oltásoknàl nem csak ez van.
2021. jún. 10. 07:07
 18/26 anonim ***** válasza:
97%

Kedves Kérdező!

Én ugyan nem Modernát kaptam, hanem Sinopharmot. Az elsőt április 27.-én, akörül kellett volna megjöjjön, de nem jött meg, miután megkaptam. Május 26.-án kaptam a másodikat, akkor kezdett megjönni. Azóta is megvan minden nap hol barna, hol piros, hol bordó. Egyik nap még nagyobb vérdarabok is jöttek, nagyon megijedtem. Jövő szombaton lesz egy hónapja, hogy megvan a bajom. Terhességi tesztem negatív. Már nem bírom tovább lelkileg, itt a jó idő, nem tudok strandra menni párommal, nem szeretnék a tóparton ücsörögni. Szerdán megyek dokihoz, persze magánúton, mert itt az SZTK-ba bekerülni nagyon keserves. Egyik nap jobban megvan, másik nap alig van meg, viszont éjszaka semmi nincs. És elég egy tisztasági betét egy nap. Kiváncsi vagyok, erre az egészre mit fog mondani a doki!!! Kitartást kívánok mindenkinek, akinél hasonló panaszok fordultak elő, reméljük nemsokára túl leszünk ezen a sok szarságon!

2021. jún. 19. 21:10
 19/26 anonim ***** válasza:
97%
lehet menstruácio késése vakcina után
2021. jún. 20. 10:17
 20/26 A kérdező kommentje:

Nagyon sajnálom, hogy ez a helyzet veled, kedves 18-as :(

Ugyanígy nálam, amikor a mensimnek kellett volna megjönnie, csak barnás-pirosas folyásom volt 3-4 napig, de hála az égnek nem egy hónapig, te jó ég, bele se tudok gondolni. Sok erőt és kitartást, remélem, hogy megoldódik! Majd írd meg, hogy mi lett.

Egyébként nekem azóta se jött meg, viszont a premenstruációs tüneteim már jelentkeznek úgy, mint annak előtte alhasi fájdalommal egybekötve, úgyhogy remélem a legjobbakat. Terhességi tesztet is csináltam, mindkettő negatív.

Mindenkinek kitartást, akit ez érint!!

2021. jún. 20. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!