Jelenleg lehet kérni a 3. Covid elleni emlékeztető oltást a háziorvosnál, vagy most csak a kórházakban adják?
Figyelt kérdés
2021. nov. 26. 23:08
1/6 anonim válasza:
Mindkét helyen lehet kérned.
Viszont az oltópontokra csak bármikor odamész és kész.
Még a jövő héten is így lesz.
2/6 anonim válasza:
Nálunk ölt a háziorvos is, de csak egy napon hetente. Pontosabban Pfizerrel csak hetente egyszer (a tárolás, és a többadagos kiszerelés miatt),Sinopharmot bármikor lehet kérni, de azt szokták, más oltóanyag meg nincs nála. Így mostanában 2-3 hetes a várólista, csak azok mennek oda, akiknek problémás a szomszédos városba elmenni oltópontra, a koruk, vagy betegségük miatt, vagy a munkahelyről könnyebben átszaladnak a rendelőbe.
3/6 anonim válasza:
Jav. *2
ölt=olt
Az a fránya autokorrekt... 😂
4/6 anonim válasza:
"Nálunk ölt a háziorvos"
Nálunk meg gyógyít.
5/6 anonim válasza:
Meggondoltam a dolgot, az SZTK nem megbízható, telefont nem vesznek fel, bementem a kórházba, ahol gyakorlatilag fél óra alatt kitöltöttem, megkaptam, leültem és végeztem. Nem éreztem semmit, de másnap fájt a karom, fájt a derekam és enyhe lázam is volt. Egy hétig küzdöttem vele. Pfizel volt.
6/6 anonim válasza:
Én egy hete kaptam meg a 3.-at.
Mindegyik Pfizer volt.
Mindössze 1-1 napig fájt a vállam az oltás után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!