Lehet érezni a menstruációs vért másokon?
Sajnos én annak idején laktam együtt egy olyan lánnyal, akin nagyon lehetett érezni.
Leginkább az ápolatlansága, és nem az én érzékeny orrom miatt.
Ő egyébként nagydarab, zsíros bőrű, mindig csapzott hajú, roppant igénytelen csaj volt.
A menstruációja idején -vszeg erősebb vérzése lehetett- egész nap csak egy betéttel flangált, ami szerintem már cuppoghatott a vértől.
Nem csoda, hogy mindig éreztem olyankor a vér szagát .... :(
Ő persze -ahogy írom- nagyon ápolatlan volt, zuhanyzáskor is csak 3 percben lecsapkodta magát, szóval nem csoda, ha nem volt soha egy illatos pipere doboz.
Ahogy te leírod magadról te sokkal pedánsabb vagy, nem hiszem, hogy érezhettek rajta hasonló szagokat.
Sajnos egy buszon mindenféle ember megfordul, engem leginkább a "gyomor" szag szokott zavarni...blöhhhh....
12.Gyomorszag? :D az milyen tud lenni?
Engem a szendvics szag szokott hányinger okozni.
Vagy bármi kajás szag de a szendvics szag az borzalom..
A gyomorszag, az gyomorszag.
Van, akinek a gyomorszája nem zár rendesen, többnyire refluxuk van, és annak lehet érezni a savas szagát, amit hajlamosak szájszagnak vélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!