Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Hogyan vegyem le úgy a betétet...

Hogyan vegyem le úgy a betétet, hogy ne lássam a vért benne?

Figyelt kérdés

Egyszerűen rosszul érzem magam, ha a saját "végtermékemet" látom. WC-be sem szoktam soha belenézni. Az könnyen megoldható. De mensi esetén mit lehet csnálni? Ha cserélek betétet, hogyan vegyem le úgy, hogy ne lássam a vért, mikor vetkőzök le, vagy éppen pisilésnél? Nektek van erre praktikátok? Meg szoktátok nézni a betétet (jobban mondva a vérzést) amikor húzzátok le a bugyit a betéttel?

Van még más is aki egyszerűen "látni sem bírja"? Ő hogy oldja meg?

2021. aug. 11. 16:43
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Tampon. Vagy fekete betét
2021. aug. 11. 16:47
 2/9 anonim ***** válasza:
67%
Talán hozzá állás kérdése is. Régen hallani se akartam, hogy menszi alatt szexeljünk. A jelenlegi párommal pedig már teljesen természetes. Kezd el magad edzeni mentálisan. Nézz horrort vagy ilyesmi. 30/f.
2021. aug. 11. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem akarlak bántani, de valamit kezdened kéne ezzel, nem egészséges ilyen finnyásnak lenni. Már csak azért sem, mert rengeteg dolog kiderülhet a vérből ránézésre. És bizony, a szarra is érdemes ránézni egy fél másodpercig, mert mi van, ha mondjuk vért, vagy egyéb nem oda való dolgok kerülnek bele? Igen, undorító, de komoly betegségeket lehet vele megelőzni. Nem tudom, hogy akarsz-e gyereket, de bizony neki is cserélni kell majd a pelenkáját, meg bútorokról is takaríthatod az áldást, akkor nem lesz az, hogy fújmár. Ha nem lesz gyereked, akkor is fogsz ennél sokkal rosszabb dolgokat látni. Inkább fejben rendezd ezt el magaddal.
2021. aug. 11. 17:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt kell megoldani, hogy ne lásd, hanem hogy elviseld a látványt. Mentálisan nem oké valami veled. A véredet igenis figyelned kell, mert az állag és színváltozása is sokat elárul az egészségedről.
2021. aug. 11. 17:28
 5/9 anonim ***** válasza:
94%

Kezdj el megbarátkozni a testeddel és a figyelj a természetes folyamataira. Az a vér ott azért van a betéten, mert működik ez az érzékeny, precíz rendszer, azt jelzi, minden rendben van veled. Ha nem jelentkezne, na az lenne az óriási probléma...

Éld meg kicsit a benned élő istennőt és tiszteld a nőt magadban.

Kezdetnek olvasd el ezt a cikket, tanulságos:

[link]

Egyébként régen én is ilyen suta voltam, gyűlöltem a menstruációmat. Pedig érdemes rá figyelni, tényleg jelez, ha gond van, a ciklus reagál a stresszre meg ezer más dologra. Manapság meg már simán mérem az intim kehelyben, hogy mekkora a mennyisége...és már be is nyúlok "ODA".

Kezeld éretten és felnőttként. Nőj fel.

2021. aug. 11. 23:34
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szokj hozzá. Nő vagy 55-60 éves korodig vérezni fogsz. Ha a gyerekedből folyik majd a vér mert pofára esett akkor nem fertőtleníted le neki és nem kötöd be?
2021. aug. 13. 12:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én se bírom a vért, de a menstruációs vér az más. Nem kifejezetten nézegetem, de látom.

A tampont is ki kell cserélni valamikor, azt is látnád. Ezt nem lehet máshogy megoldani.

2021. aug. 14. 10:05
 8/9 anonim ***** válasza:
0%
Csukott szemmel
2021. aug. 18. 14:14
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Hasznosabb lenne, ha ránéznél, sőt, meg is néznéd.
2021. aug. 18. 14:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!