Hogyan vegyem le úgy a betétet, hogy ne lássam a vért benne?
Egyszerűen rosszul érzem magam, ha a saját "végtermékemet" látom. WC-be sem szoktam soha belenézni. Az könnyen megoldható. De mensi esetén mit lehet csnálni? Ha cserélek betétet, hogyan vegyem le úgy, hogy ne lássam a vért, mikor vetkőzök le, vagy éppen pisilésnél? Nektek van erre praktikátok? Meg szoktátok nézni a betétet (jobban mondva a vérzést) amikor húzzátok le a bugyit a betéttel?
Van még más is aki egyszerűen "látni sem bírja"? Ő hogy oldja meg?
Kezdj el megbarátkozni a testeddel és a figyelj a természetes folyamataira. Az a vér ott azért van a betéten, mert működik ez az érzékeny, precíz rendszer, azt jelzi, minden rendben van veled. Ha nem jelentkezne, na az lenne az óriási probléma...
Éld meg kicsit a benned élő istennőt és tiszteld a nőt magadban.
Kezdetnek olvasd el ezt a cikket, tanulságos:
Egyébként régen én is ilyen suta voltam, gyűlöltem a menstruációmat. Pedig érdemes rá figyelni, tényleg jelez, ha gond van, a ciklus reagál a stresszre meg ezer más dologra. Manapság meg már simán mérem az intim kehelyben, hogy mekkora a mennyisége...és már be is nyúlok "ODA".
Kezeld éretten és felnőttként. Nőj fel.
Én se bírom a vért, de a menstruációs vér az más. Nem kifejezetten nézegetem, de látom.
A tampont is ki kell cserélni valamikor, azt is látnád. Ezt nem lehet máshogy megoldani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!