Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstruáció - Tovább bírja a...

Menstruáció - Tovább bírja a betét ha pisiléseknél letörlöm a vért a felületéről?

Figyelt kérdés
Nagyon erős a vérzésem és gyakran kell mensi alatt pisilnem is. Azt meg lehet csinálni hogy ilyenkor a betétről is letörlöm wc-papírral a tetejéről a vért, hogy tovább bírja? Valaki csinálta már így?

2021. aug. 18. 15:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
72%
Nem és nem is egészséges.
2021. aug. 18. 16:12
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Egy jó nedvszívó képességű betétről nem kell és nem is lehet letörölni. Ha erős a vérzésed jobb ha minőségi betétre hajtassz.
2021. aug. 18. 16:20
 3/11 anonim ***** válasza:
64%
Valaki írjon szerinte minőségi betétet, amivel ezt nem lehet megcsinálni. Én Alwayst használok, ráadásul nappalra is az estit, erős napokon simán letörlöm róla a vért tiszta WC papírral pisilés után. Nyilván ha még nem szívta be, akkor nem akarom úgy visszahúzni, undi érzés. Szerintem ebben nincs semmi durva, nem az egész betét olyan még, csak egy folt.
2021. aug. 18. 16:30
 4/11 anonim ***** válasza:
53%
Én is mindig így csinálom. Valamennyivel tisztább így a betét felülete.
2021. aug. 19. 11:24
 5/11 anonim ***** válasza:
54%
Száraz papírral en is leitatom.
2021. aug. 19. 20:38
 6/11 anonim ***** válasza:
28%
Most komoly? Tegyél be éjszakait ha az nem elég, de nee pancsolj
2021. aug. 23. 00:50
 7/11 anonim ***** válasza:
52%

Én mindig kicsit megtörlöm a betétet is. Alwayst használok. Így ritkábban is kell cserélni.

Nem azért csinálom mert nem elég a betét, hanem mert egyszerűen jobb érzés hogy nem húzom vissza azt a vért a nemi szervemhez ami még "kint" van a betétből. Ha kevés van benne akkor még felesleges lenne cserélni. Szerintem ez nem pancsolas, letorlom és megyek tovább, nem bonyolult

2021. aug. 23. 17:12
 8/11 anonim ***** válasza:
22%
Fúj.
2021. aug. 24. 17:36
 9/11 anonim ***** válasza:
38%
A tampont meg kifacsarom...🤦‍♀️
2021. aug. 24. 21:01
 10/11 anonim ***** válasza:
Biztos nem törölgetném, bírja ameddig bírja, azt kicserélem és kész.. Pont azért nem használok többször használatos cuccokat mensihez, mert nem akarok a kelleténél többet bajlódni a vérrel (pl kelyhet mosogatni), pont az a jó az egyszer használatos cuccokban, h ha elhasználtad kidobod. Amúgy azt meg tudja valaki mondani, h mennyivel bír így többet a betét?
2021. okt. 22. 23:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!