Modern megoldás a menstruáció idejére, ami nem tárolja a vért?
Minden újdonság úgy van megalkotva, hogy a testen belül vagy kívül, de tárolja a vért. (intimkehely, menstruációs bugyi, stb...)
Ez a baktériumok miatt nem igazán szimpatikus számomra.
Valami olyan megoldást keresek, amit ugyanolyan gyakorisággal lehet cserélni, mint a betétet, de környezet kímélőbb.
Nekem nagyon erős vérzésem van, ami ráadásul 8-9 napig tart. (26 éve, szóval ez már így marad. Már szültem is)
Jelenleg ott tartok, hogy nappal is éjszakai betétet használok legalább az első 5 napon.
A 8 nap alatt elhasználok 3 csomag betétet,és ez rengeteg szemét.
Van olyan megoldás, amit én nem ismerek, és ilyen erős vérzéshez is alkalmas?
Láttam már olyan kelyhet, amin van egy leeresztő "csap" szerűség :) De szerintem nem véletlen, hogy nem lett elterjedt. Más ötletem nem nagyon van.
Te milyen jellegű megoldásra gondoltál?
Szerintem akkor a kehely van a legközelebb az igényeidhez. Belül gyűjti a vért, de magában az edényben, nem érintkezik veled közvetlenül, mint a tampon esetében. Ezért TSS veszély sincs. Illetve van olyan aminek fél dl a kapacitása (merula XL). Közel ennyit egy se bír a legnagyobb tampon.
Miért probléma ha valaki 26 évesen vált? Pár éve még lehet, hogy nem is hallott ezekről a megoldásokról. Igaz, volt már 10 éve is, de nem olyan rég kezdett el szélesebb körben terjedni a mosható betét és kehely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!