Lehet érezni a menstruációs vért másokon?
Én sohasem éreztem még
De nagyon rossz a szaglàsom azt hiszem.
Biztosra írom, hogy nem voltál büdös. Ez mind csak a fejedben játszódott le. Ha büdös is van a buszon, senki nem fog egy fiatal lányra gondolni, hogy belőle jön. Szinte lehetetlen, hogy az egész buszt bebüdösítsd. Gondolom a szellőzőn jött be a városok szaga.
Én soha nem éreztem máson a vér szagát, maximum az erősebben illatosított betétek illatát, ami kellemes illatú. Ha ennyire szorongsz megnyugvásként használ utazáshoz erősen illatosított betétet (azthiszem a libresse, naturella elég erős).
Én egyedül izzadtságszagot szoktam érezni pár emberen, de tojok rá. Mindenki izzad, még ha ismerném sem zavarna... Biztos nem direkt izzad büdit az ember. A buszon meg mindenki megszokta, hogy ritkán van friss illat... Ne gondold túl :)
Köszönöm, a megnyugtatást!!
Igen a város szagában van valami, mert sokszor a duna felől is bejön néha ilyen erős kaki szag de az valójában a duna poshadt vize de ott az egyértelmű de elsőre csodálkoztam mi ez a szag. :D Viszont az izzadság szag nem zavar sőt az természetes már nekem, mert nálam büdösebbel is találkoztam . Mondjuk nem voltam elég nőiesen öltözve de azért látták hogy nő vagyok és fiatal :). Csak szeretném ha nem pánikolnák ilyenkor ha megjön és ha emberek között kell lennem, annyira szorongok hogy begörcsöl néha a lábam is.
Kb 14-17 eves korom kozott en is paranoid modon hittem azt, hogy csakis en felelhetek azert, ha budos van, es kulon-kulon mindenert rettegtem. Mialatt az emberek egy resze tenyleg araszt szagokat, de ha nem extrem, a tobbseg be sem azonisitja, mi az, kitol van, vagy nem olyan elitelo. Ez szorongas.
Ha mindig tiszta vagy, nincs valoban problemas terulet, akkor onbizalomban kell erosodni.
Köszönöm a válaszokat.
Akkor tényleg ennyire durván beképzeltem?
Régebben direkt megkérdeztem én is osztálytársaimat akivel jóban vagyok hogy nem érez e de nem sosem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!