Menstruáció előtt és közben szúró fájdalom a mellben?
Figyelt kérdés
Máskor is fáj a mellem menses előtt de most másképp. 2 hónapja voltam nőgyógyásznál, csinált mellvizsgálatot is, nem talált semmit. A múlthéten egyszer csak szúró fájdalmat éreztem hol az egyik, hol a másik mellemben, néha pedig tompa, nyomó fájdalmat. Tegnap előtt kezdtem el menstruálni, azóta szűnt a fájdalom, de néha érzem hogy belenyilal. Mindig nagyon mirigyes volt a mellem, ezért mindig nőgyógyásszal nézetem, mert én vagy 150 csomót érzek benne. Ő aztmondja más a csomó és a mirigy tapintása, dehát ő a szakember. Szerintetek kérjek időpontot, és nézessem meg, vagy várjak hogy a mensim végére elmúlik e!?2021. júl. 12. 19:41
2/4 A kérdező kommentje:
Általában 5-6napos. 🙂
2021. júl. 12. 20:44
3/4 anonim válasza:
Szia!
Hormonilag vizsgáltak már?
Ha nem, akkor érdemes lehet megnézetni a hormonokat, mert azok is okozhatnak ilyet.
4/4 A kérdező kommentje:
Akkor nem borulna fel a ciklusom is? Mindig olyan pontos.
2021. júl. 13. 05:39
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!