Tesóm el tud menni egyedül nőgyógyászhoz, ha anyum azt mondja, nem kell?
Elvileg 18 éves korig bele kell egyezzen szülő a vizsgálatba.
Svédcsepp erre szerintem nem jó , betadinos ülőfürdő segíthet, vagy gombaellenes krém, esetleg kúp - ha nem zavarja.
Az ilyen szülőt is lecsapnám amúgy... amúgy akkor mindenképp elmennék a háziorvos, ő csak tud valamilyen módon segítséget nyújtani.
Amúgy igen, vannak a patikában vénynélküli krémek (és amúgy sok nőgyógyász alapból azokat ajánlja, sok nem ír ki vényköteles dolgokat (legalábbis én ezt tapasztaltam)...), de igazából elég sok fajta van, szóval azért előtte nem árt elmenni orvoshoz, mert amúgy lehet az ember csak sorra költi az ötezreket ezekre, és még így sem lesz javulás.
Esetleg... van olyan orvos online, akivel lehet konzultálni.. a receptfelírás, meg az ilyen nyilván pénzbe kerül, de szerintem csak az ember simán ráír, és leírja, hogy 15 éves, és nem engedik orvoshoz menni, akkor lehet tud ajánlani akár csak valami vénynélküli krémet. Pl. [link]
Ha nincs más opció, szerintem megér egy próbát. :/
De sajnálom. Én az ilyen szülőt tényleg lecsapnám.
Azért egy hüvelygombát sem kell túlmisztifikálni. A tünetei teljesen egyértelműen gombás hüvelyfertőzésre utalnak, amire nme véletlenül lehet vény nélkül is vagy 5 féle készítményt venni a patikában.
Első körben orvoshoz rohanás helyett azt javasolnám. Gynoxin kúp pl. teljesen megfelel a célra. Ha nem szűnik a panasz kezelés ellenére, akkor kell orvoshoz fordulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!