Tesóm el tud menni egyedül nőgyógyászhoz, ha anyum azt
mondja, nem kell?
Figyelt kérdés
Húgom 15 éves. Tegnap kezdődött, hogy nagyon viszket, csíp és fáj neki lent, és ilyen rögös fehér folyása van. Erről szólt anyának, és azt mondta, hogy semmi nincs, kenje be svéd cseppel. De a probléma még ugyanúgy megvan, és most kicsit rosszabb is. Tudja, hogy vannak recept nélküli krémek, gyógyszerek erre,de azt érzi biztosnak, ha látja orvos is. Anya persze hallani sem akar róla, szerinte ez vaklárma. El tud menni egyedül is,és ha igen, akkor hogyan?
Canesten hüvelytabletta és Canesten krém megoldja. Azt vegyetek. Recept nélkül kiadják bármelyik patikában.
dec. 28. 23:02
12/19 anonim válasza:
Vannak olyan szakrendelések, ahol 18 év alatt kötelező szülői jelenlét, de én úgy tudom, a nőgyógyászat nem tartozik ezek közé (14 év felett).
Ahogy írták már, ezek hüvelygombára utaló tünetek, népbetegség, szinte minden nőnek életében min. 1-szer előjön. Canesten Kombit ajánlanék én is, pár ezer Ft.
dec. 29. 10:20
13/19 anonim válasza:
14 év felett elmehet, nem kötelező szülői jelenlét, amíg nincs műszeres beavatkozás - műtét.
dec. 29. 11:27
14/19 anonim válasza:
Erre hol van jogszabály, 13-as? Ha nincs is műszeres beavatkozás, meztelenre vetkőzés van, és azt aligha lehet kiskorúnál szülő nélkül.
dec. 29. 11:30
15/19 anonim válasza:
#5-ös, nem okoska, nyilván senki se gondolja, hogy egy kiskorúnak random ír receptet online egy orvos, de a patikában is van ezer vénynélküli dolog, különböző problémákra, és egy orvos még is jobban tud ajánlani valamit, mintha te random elkezdenél sorra kidobni 5-5 ezer forintot a patikában található dolgokat.
dec. 29. 11:54
16/19 anonim válasza:
Mi az hogy nem kell?! De ahogy látom mindkét szülőd veszélyezteti a gyereke életét...
Én használtam egyszer vény nélküli gyógyszert gombára, nem hatott, úgyhogy elmentem nőgyógyászhoz, aki olyan szinten ba.szott le, hogy miért próbálom helyette végezni a munkáját, hogy azóta ahogy megjelenik egy tünet, már rohanok is. Azt mondta, hogy a vény nélküli gyógyszerek erre semmit nem érnek. Hüvelyflóra helyreállító kúpot azt viszont tényleg vény nélkülit ajánlanak. És mindenkinek kellene használnia egy gomba vagy baktérium kezelés után! Én is most szenvedek a helyreállítással, hosszú folyamat.
dec. 31. 21:34
17/19 anonim válasza:
16
"azóta ahogy megjelenik egy tünet, már rohanok is"
Felesleges ugyan, de ha megnyugtat, tedd. A többség vegy egy Canestent, és 90 százalékban meggyógyul.
"miért próbálom helyette végezni a munkáját,"
Mert hiányzik a kieső bevétel...
dec. 31. 23:08
18/19 anonim válasza:
17. De nekem volt hogy nem is gomba volt, hanem baktérium, arra meg más gyógyszer kell
jan. 1. 00:06
19/19 anonim válasza:
18
Igen, arra pedig Betadine kell. Az is vény nélkül kapható.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!