Miért ilyen a mellem?
Figyelt kérdés
Nagyobb bimbóudvar, nem sötétebb. A bimbókon fehér pöttyök látványosak. Az erek is látszanak az udvar körül. Az egész mell nem fáj, inkább csak a bimbók érzékenyek néha, illetve puha az egész. Néhány napon belül kell megjönnie a menstruációmnak.
Mindezek terhességre utalnak vagy csak egyszerű pms tünetek?
dec. 28. 23:30
1/4 anonim válasza:
A mellre is kihat a menstruáció, hormonális ingadozás stb. Teljesen normális ez.
Nekem mai napig menszesz tájt érzékenyek melleim vagy ha nem is fáj de kicsit megváltozik. Pedig 30 elmúltam.
2/4 A kérdező kommentje:
De nekem eddig szabályosan fájtak néhány napig, most meg csak a mellbimbók és azok is néha. És az egész olyan duzzadt de nem fáj, ezért furcsa
dec. 28. 23:38
3/4 anonim válasza:
Melltartóid is kicsinek tűnnek most? Ilyen szinten van a megdagadás?
4/4 A kérdező kommentje:
Nem, annyira nem. De azért látványos
dec. 29. 23:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!