Miért hegyes a mellbimbóm?
Figyelt kérdés
Szóval. Az a helyzet, hogy mikor pl kellemesen érzem magam, meg ha melegem van akkor így kihegyesedik a mellbimbóm de csak a mellbimbóm, nem a mellem. Mikor hideg van, akkor így normális állapotba visszahúzodik, megkeményedik. mondjuk még egy picit úgyis hegyes, de elviselhetően. Próbáltam kondival eltüntetni, nem sikerült...#mell #egészség #mellbimbó #bimbó #hegyes mell #férfi mell egészség #hegyes férfi mell #miért hegyes a mellem
2015. dec. 15. 20:33
1/6 A kérdező kommentje:
ja és 17/Fiú
2015. dec. 15. 20:35
2/6 anonim válasza:
Ne próbáld azt megváltoztatni,amit úgy sem lehet .
3/6 A kérdező kommentje:
semmi sem segíthet rajta? egész életemben így kell élnem? vagy horomonbaj és majd elmúlik?
2015. dec. 15. 21:07
4/6 anonim válasza:
Sokan mondják hogy elmúlik. Bár nekem nem kimondottan hegyes hanem inkább duzzadt volt, de pólóban a suliban elég zavaró volt hogy kb mint a tini csajok akiknek éppen kezd nőni a cici, na olyan volt az enyém is.
Hát nem múlt el azóta sem. 24 vagyok és mondhatni inkább hozzászoktam. Igaz, azóta pár kilót felszedtem és így foghatom arra is ha valaki esetleg szóvá tenné.
5/6 A kérdező kommentje:
és voltál vele orvosnál??
2015. dec. 16. 18:30
6/6 anonim válasza:
ja ha lány lennél akkor csodatévő számmal szopogatnám,hátha segít de neked nem ajánlomfel. kerits csajt aki erre gerjed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!