Mennyi az esély hogy minden jó lesz?
December 12. Voltam nőgyógyásznál aki azt mondta hogy a bal oldali petefészekem beverzett láttam is ott ilyen kis köröket kaptam rá gyógyszert... aztán most 10 napja késik és teszteltem pozitív lett.
Mennyi az esélye hogy nem méhen kívüli? Mert fáj a hasam, néha szúró érzés
Amilyen hamar csak lehet, menj vissza az orvoshoz. 10 napos késésnél már lassan 6 hetes várandós lehetsz, mindent elmond az UH. Mi itt csak találgatni tudnánk, de kívánom a legjobbakat! Milyen hosszúak a ciklusaid, lehet előbb volt ovud? Dec. 12 hányadik ciklusnap volt? Van olyan, hogy bevérzik a tüszőrepedéskor a folliculus és olyankor eleve PCO (nem szindróma) van a petefészkekben, mert egyszerre több érhet, de jó esetben 1 domináns tüsződ van. Sokan szenvednek ovulációs vérzésben, ami sokszor nem a hüvelyen át, hanem a hasüregben távozik. Csokiciszták általában, sokszor egy-egy egyszeri eset.
Ha 16 napja látta ezt a doki és tuti 10 napja késik, akkor 12-én méhenkívülit lehetetlen lett volna még detektálni. Most már tudna, ha oda ágyazódott be és amiatt volt a vérzésed. Ez lenne a legszerencsétlenebb opció, de bízom a legjobbakban hogy csak egy csokicisztád volt ovukor és rendben beágyazódott belőle a megtermékenyített petesejt!
Kérlek írd meg mi lett a vizsgálaton, nagyon szorítok értetek!
Szóval
Nekem is az adott havi domináns tüsző mindig, főleg menzesz előtt, de terhesen is inkább a jobb felem szúrt, amiben domináns volt akkor a tüsző.
Ne aggódd túl, hétfőn minden kiderül, addig pihizz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!