Ez pánikbetegség ? Minden vizsgálatom volt már kardiólógián uh+ct egészséges a szívem. De mindig nézem a pulzusom meg félek hogy le áll vagy szivinfarktust kapok..egészséges szívnél mennyi az esély erre ?
31 éves nő vagyok.
Elektromos cigit szívok , alacsony a vernyomasom inkabb szív uh rendben koszoruerek is a ct alapjan .
Enis folyton rettegek h leall vagy infarktust kapok.
Hajnal fel4kor arra keltem hogy iszonyat hevesen ver a szivem igazabol mas tunetem nem volt. Csak ez a rettento gyors szivveres. 27 eves lany vagyok. 2020 ota panikbetegseggel es szorongassal kuzdok. Eddig csak rohamoknal volt gyors a pulzusom de most ejjel alvas kozben a semmibol jott elo. Bepanikoltam,felugrottam az agybol bevettem egy szem xanaxot majd par percre ra elmult. Nagyon feltem hogy szivrohamot kapok es a gyerekekkel voltam egyedul. Nem is tudtam vissza aludni. Reggel rettegve vittem el a gyerekekt oviba feltem nehogy rosszul legyek. Mitol lehetett ez most nekem.?
Nagyon kicsi az esélye, nőknél amúgy is ritkább a szívinfarktus, inkább a férfiaknál gyakoribb.
Nekem az segített, hogy elkezdtem mellőzni azt, hogy bármilyen tünetem van egyből utána olvassak. Mindig csinálok valamit, így nem kattog azon az agyam, hogy biztos valami bajom van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!