Emma21 kérdése:
Húgom előbb(15 éves) volt nagy WC-n és hívott, mert véres volt a papír, de csak az a végtermék nem. Mondtam neki, hogy valószínű aranyér,de húgom nem képes megnyugodni. Hogyan lehetne otthon elmulasztani hàzilag? Szegény nagyon sír és fél.
Figyelt kérdés
2020. okt. 18. 14:24
11/12 A kérdező kommentje:
Nem itatjuk le! Semmi baja nem lett, mert kapott egy kis kupicàval.Anya gyomrát is helyre szokta tenni, ha össze vissza eszik. Ha holnap is folytatódik neki , akkor telefonàlunk az orvosnak és kérünk egy covid tesztet, de nem hiszem, hogy az lenne a baja, mert làza nincs 36.7 volt neki 10 perce és anya azt mondta az teljesen normàlis.
2020. okt. 18. 17:01
12/12 anonim válasza:
Gondolom már megoldódott a gond, de annyit azért elmondanék, hogy ha random néha akár 2hetente egyszer megy a húgod hasa miután evett valamit, akkor azt nézzétek hogy mit eszik legtöbbször. Nem biztos, hogy nem lett érzekeny valamire. Az ember szervezete ha valamit sokat eszik egy idő után hajlamos irritációt kiváltani a bizonyos étel vagy ital után. Én nekem a tésztával van gondom 19 évesen jött ki rajtam, hogy sokszor volt az a "Smack" kinai leves után hasmenésem meg a sima tésztától. Onnantól kezdve mikor kijött egyre kevesebbett ettem és nincs tőle bajom, néha egy kicsit lehet de nem ugy mint eddig, hogy mielőtt kijött az irritáció, volt hogy 2 naponta 3 zacskót betoltam reggeli ebed vacsorára. Szóval vigyázzatok és figyeljétek ha valami van. Nem tudom, hogy árt e valamit de szerintem nem nekem se lett semmi bajom attól, hogy irritációm van tőle. Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!