Miért lehet rossz az emésztésem?
Eléggé gyakran esik meg az, hogy érzek egy erősebb beszúródását pl a bal oldalamban, ami egy kis idő után elmúlik, pl szellentéskor. De van hogyha erősebben veszem a levegőt (pl futáskor) akkor érzem mintha feszülne a hasamban, a beleimben valami.
Elég sok bélgázom is van, illetve naponta 2x megyek WC-re (reggeli kávé), de hasmenésem nincs. Néha szoktam látni a székletemen pár nagyobb, kb gombostű nagyságú nyákos valamit, de mást nem.
Étkezésem átlagos, viszont rengeteg szénsavas ásvámyvizet, és cukros üdítőt iszom. Lehet ezek miatt?
Hali
A nyákos valami aaz nem jó.
Házi órvos , vérvétel, gasztro enterologus.(manapság bizonyos vizsgálatokat már csak szak orvos írhat ki.)
Fogazat? Lassan eszünk nem zabálunk, nem rohanunk az evéssel, megrágjuk.
Nem mondok diagnózist labor lelet nélkül.
Muszáj futkározni? Ja? Mi a bmi indexed? Igy nem sok okost leht mondani, diagnózit meg nem szabad!
Hali
A nyákosságra ugrani szoktak a dokik!
Én máj funkci9ra , széklet vizsgálatra gondolta!
Valamin változtatni kellene az étkezésben!
Pajzs mirigy? Az a bajom, hogy a dokik is csak találgatni szoktak!
Bocsánat kb nincs több ötletem hírteln! Laktóz esetleg de az meg !eghajt ha érzékenyvagy.
A szénsavat kellene , lenne jó csökkenteni, másabb nem savas ücsire.
Jaaaj nem mondhatok márkát.
Nem drágább mint a neves márkák sok izben van, csak 0,5 és ¹½ (másfelesbe van). Finom áttértem én is jobban lettem, püffedtem én is. De én laktozos is vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!