Miért ilyen rossz az emésztésem?
Figyelt kérdés
15 éves fiú vagyok.Az iskolában sokat korog a gyomrom,gyakran vannak "szelelési" problémáim,a székletem sem a legjobb,általában híg és kevés.Ezek a panaszok az utóbbi 2 hétben állnak fenn, és az iskolában főleg idegeskedek emiatt,ezért gondolom már bemagyaráztam magamnak és mindig ezen jár az eszem.Táplálkozni naponta kb kétszer szoktam, délután és este.Valami ötlet?2013. szept. 5. 20:26
1/6 anonim válasza:
sok tejterméket ettél esetlen az utobbi idöben?nekem attol volt.
2/6 A kérdező kommentje:
Nem ettem túl sok tejterméket
2013. szept. 5. 20:32
3/6 anonim válasza:
Mindenkepp javasolnek egy gasztroenterologust, ha nem javul a helyzet.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem is lenne ezekkel nagy baj,csak ez a folytonos szelelés nagyon kellemetlen és idegesítő.
2013. szept. 5. 21:41
5/6 anonim válasza:
Előfordulhat, hogy valami gomba szaporodott túl az emésztőrendszeredben. Próbáld ki, hogy egy-két napig kevés szénhidrátot eszel. Ha csökken a szelességed a kevés szénhidráttól, akkor mandarinmag-olaj cseppekkel tudod kúrálni magad a gomba ellen...
6/6 A kérdező kommentje:
Megpróbálom,köszönöm.Most az Enterogermina kapszulákat szedem és jobb lett, remélem sikerül megoldani :) Ment a zöld mindenkinek
2013. szept. 9. 19:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!