Lányok! Kakilás után ti is megszoktátok nézni a végeredményt, illetve hogy mit alkottatok? Lehet dedosnak néztek de ha szép nagyot gyártok még integetek is neki. Remélem nem nevettek ki engem
fiú vagyok de én szoktam. Integetni nem, az beteges nagyon, de megnézni mindenképp meg kell.
2015. aug. 7. 01:05
2/11 anonim válasza:
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
ezen az integetésen hatalmasat nevettem :))))))))))
el tudom képzelni: mikor lehúzod a wc-t szalutálsz neki :))))))))))))))))))))))))))
2015. aug. 7. 01:09
3/11 anonim válasza:
Integetés már túlzás...
Igen, mindig megnézem!!! Szerintem ez alapnak kéne legyen mindenkinél. Mert a széklet az ami elárulja azonnal ha nincs valami rendbe. Ha véres akkor gond van.
Ha nagyon fura a színe, akkor is.
Ezen kívül, állagból is lehet következtetni ha valami nem jó.
2015. aug. 7. 01:11
4/11 anonim válasza:
Eszembe se jut megnézni, de hiába is, mert olyan a wckagyló, hogy nem látszik.
Az integetés elég gyermeki dolog, de nem tartom betegnek. Akinek a személyiségében ez a legnagyobb gond, az kiváló ember lehet :D Ez annyira apróság.
2015. aug. 7. 01:17
5/11 anonim válasza:
4: Hát én is feltúrtam az egész várost, mire találtam laposöblítéseset, de meglett!:)
2015. aug. 7. 01:20
6/11 anonim válasza:
múltkor ettem főtt kukoricát, és hát néhány szem sárga maradt miután áthaladt rajtam
2015. aug. 7. 02:25
7/11 anonim válasza:
semmi kivetni való nincs abban ha megnézed, a kutya a macska még meg is szagolja a végtermékét.ha ne adj isten még aznap valamiért orvoshoz kell fordulnod,sok információt ad az orvosnak ha eltudod mondani mit láttál!-egy orvos rezidens.
2015. aug. 7. 18:53
8/11 anonim válasza:
Nem szoktam integetni, de megnézni meg szoktam!
2015. aug. 8. 09:57
9/11 anonim válasza:
Fújj, nem szoktam nézegetni. A "kakaipolcos" wc-t is utálom. Gyerekkoromban olyanunk volt és gyűlöltem. Hála istennek már normális van.
2015. aug. 18. 19:22
10/11 anonim válasza:
Muszáj megnézni. Tényleg látszik ha valami baj van.
Tény hogy integetni nem szoktam, de nem nevettelek ki. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!