Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Miért pisilek be ha nevetek?

Miért pisilek be ha nevetek?

Figyelt kérdés

Tudom, eléggé ciki, de évek óta sajnos megtörténik ha jóízűen nevetek. Nem iszom alkoholt, józan állapotban jön rám a pisilés ilyenkor.akár suliban vagy éppen utcán, bárhol:D Igyekszem kontrollálni de nem mindig sikerül. Hogyan tudnék ellene tenni? Miért van ez?

17/L

2020. szept. 18. 22:14
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

erősíteni kell az intimizmokat, medenceizmokat:

[link]

vannak videók is a neten, ilyesmire keress rá: intimtorna, Kegel gyakorlatok, Kriston torna, gátizomtorna

2020. szept. 19. 07:00
 2/5 anonim ***** válasza:
14%
Betétet nem tudsz használni? Amikor tudod h nevetni fogsz?
2020. szept. 19. 09:20
 3/5 A kérdező kommentje:

#1 köszönöm szépen, ki fogom próbálni.

#2 "sajnos" még a legváratlanabb helyzetekben is elnevetheti magát az ember. Null huszonnégyben drága mulatság lenne betétet hordani:D

2020. szept. 19. 18:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Vannak a Tescoban Lidl-ben, olyan betétek amik vastagok de nem szárnyasok, nem drágák egyáltalán kb 250 forint a tescoba a saját márkás és elég nagy csomag. Én azt használtam amikor terhes voltam mert volt hogy rám jött a pisilhetnék, de már nem igazán értem oda a wcre időben igy egy kicsi baleset történt néha. Meg próbáld ezeket az intim tornákat, azok tényleg segíthetnek.
2020. okt. 5. 11:42
 5/5 erogeen ***** válasza:
95%
Bocsi a gonosz hozzáálásomért, de valószínűleg gyakran jól megcsikiznélek. Van egy ilyen irányúltságom. Nem zavar, ha egy lány bepisil, sőt... 😉
2020. okt. 27. 10:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!