Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van még olyan felnőtt nő aki...

Van még olyan felnőtt nő aki betétet használ és nem tampont?

Figyelt kérdés

32 éves vagyok és kizárólag betétet használok. Többször is kísérleteztem a tamponnal, de idegenkedek tőle, kellemetlen, alig tudom kihúzni, egész nap attól rettegek hogy nem áztam-e át. A betét esetében könnyen ellenőrizni tudom hogy mennyi van benne, mikor érdemes cserélni, a tamponnál ez nem lehetséges.

És alapból azt a gondolatot nehezen viselem hogy valami idegen tárgy legyen bennem egész nap.

Akárki akivel beszéltem erről, azt mondja hogy aki betétet hord az igénytelen, meg az nem higiénikus, és hogy csak szűz tiniknek való.

Úgy érzem hogy egyedül vagyok ezzel.

2020. aug. 11. 10:34
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nyugi, párom 43 és ő is csak betétet hord, max akkor tamponozik ha strandra megyunk. Sőt, ő tisztaságit is használ non-stop.
2020. aug. 11. 10:38
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Igen én is.Nekem kényelmesebb ezt szoktam meg.

32N

2020. aug. 11. 10:45
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Anyám is ilyen, ő is hord tisztaságit is minden nap, én meg bár nem vagyok felnőtt, nem tervezek tamponra váltani a jövőben én sem. Igénytelen meg szűz tiniknek való? Mekkora bunkók, azt hittem, hogy már 2020-ban van annyi eszük az embereknek, hogy elfogadják, hogy mindenkinek más a kényelmes. Szóval nyugodtan hordj betétet, ha neked az a kényelmes. Senkinek nincs joga ilyen személyes dolgokban turkálni.
2020. aug. 11. 10:45
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Ugyan már! Rengetegen használnak betétet, ha nem így lenne, már tönkrementek volna a gyártók, holott vígan élnek és virulnak a nem csekély bevételeikből.
2020. aug. 11. 10:53
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
igen:D
2020. aug. 11. 10:58
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy vagy egyedül, én is (42) csak betétet használok, mégpedig egészségügyi okokból.

Egészségesebb, ha rögtön távozhat a vér a testből, mint hogy a hüvelyben érlelődik több órán keresztül egy vattacsomóban...

2020. aug. 11. 11:00
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy egyedül :) Én is betétet használok már régóta. És még nagyon sokan mások is.

Nekem volt pár gondom, azóta nem szívesen használok tampont. Régen inkább azt használtam.

Hát, mit mondjak, egyik sem különösebben nagy élmény :D

2020. aug. 11. 11:13
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Jelen. Nem tartom higiénikusnak a tampont, undorít a gondolat hogy órákig bennem legyen a bomló vér...
2020. aug. 11. 11:21
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
Én tölcsért használok, de van egy ismerősöm aki betétet. Nekem inkább az a fura hogy emberek ezért beszólnak egymásnak... mi elmondtuk egymásnak nekünk miért ez a jó, aztán ennyiben maradtunk.
2020. aug. 11. 11:28
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
44 éves vagyok. Próbálkoztam tamponnal többször is, a gondolattól is rosszul vagyok. Ennyi idősen ismerem a testem, nem okozhatna problémát, mégsem vagyok képes feltenni, nincs vaginózisom, a szexel semmi probléma, de csak a bejáraton túl tudom tolni, amitől nem csak tudattalanul, hanem fizikailag is érzem.
2020. aug. 11. 11:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!