Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Fogamzásgátlótól tovább...

Fogamzásgátlótól tovább tarthat a vérzés?

Figyelt kérdés

Korábban is szedtem a novynette fogamzásgátlót. Most ujra elkezdtem szedni, előírások szerint, még mindig vérzek (néhany csepp naponta) amúgy 5 napig szokott, most 9.napja már, és még mindig van par csepp. Ez zavarhatta meg? Probléma e? Esetleg cseréljem le másik fajtára?

Korábban amikor használtam semmi ilyen nem volt, szóval ezért kerem a segítséget, esetleg volt e már valakinek igy?

tegnapelőtt 12:22
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Normális most még igen, az első levél alatt bármi lehet. Ha a 2.levél után sem múlna el akkor konzultálnék az orvossal, hátha másik kell. Nekem a 4.féle lett jó, az első 3tól az első 3 levèl alatt végig véreztem vagy barnáztam
tegnapelőtt 12:24
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ 🙂
tegnapelőtt 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:
Most kezdted el szedni. Ilyenkor gyakorlatilag minden normális. Az első 3 levél alatt történhetnek furcsaságok.
tegnapelőtt 18:07
 4/4 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm szépen a válaszokat 😊
tegnap 23:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!