Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csinaljak? Ketsegbeestem.

Mit csinaljak? Ketsegbeestem.

Figyelt kérdés
Szuleimtol megkaptam, hogy tul gebe lettem, regen olyan csinos voltam, minden ruha jol allt rajtam, most meg mar igy nezek ki.. 17 eves lany vagyok, 60 kgrol kezdtem el fogyozni ugy hogy mertekletesebben ettem, megprobaltam kevesebb edesseget enni es sokat mozogni. Most 56 kg vagyok, es igen, a combjaimon, fenekemen, mellemen meglatszik hogy fogytam. Most elbizonytalanodtam, eddig nem akartam "kover" lenni, most meg mar felek, hogy vekonyan is rosszul nezek ki.. eredetileg en csak a hasamrol es a derekamrol szerettem volna leadni, most egy kicsit engem is megijeszt, hogy ennyit fogytam pl fenekbol, meg hogy esetleg zsir helyett izmot vesztettem.. szoval mit ajanlanatok izomnovelesre, milyen etrendet, milyen mozgasformat? Es mi az amit ne csinaljak? Hagyjam a sok kardiot? Szeretnek formas alakot a sima vekony helyett.

2020. júl. 27. 21:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Már páran leírták ugyan azt a véleményt, sikerült mindenkit leoltanod.....hercegnők már nincsenek 2020 van. Fel kéne nőni a cirkusz helyett.
2020. júl. 31. 10:43
 22/25 A kérdező kommentje:

Egyreszt nem kerdeztem senki velemenyet, masreszt ha velemenyt is mondanak, tegyek meg normalisan, nem leszolva.

Azert lennek hercegno, mert megoldast kerestem a problemamra? :D akkor ti, akik valaszadas helyett ide nyomtatok valami nyomorek szoveget fogyatekosok vagytok? Mert ugy tunik nem jut el a tudatotokig hogy a KERDESRE VALASZOLJATOK.

Szerintem is felkene nektek noni, es ha mar a KERDESRE nem tudtok valaszolni, ami a LENYEGE az egesznek, akkor ne is kossetek bele idegen emberekbe! az a cirkusz amit ti csinaltok. ;)

2020. júl. 31. 11:04
 23/25 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem szórakoztató. Ilyen kisasszonyokkal élőben úgysem találkozik az ember :D
2020. júl. 31. 11:50
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én annyit mondanék,hogy most már kezdjél el enni rendesen, tehát amennyire éhes vagy, annyit egyél. Persze sportolhatsz mellette;ha akarsz; viszont mondanék egyet; a többet evős, formásodós dolgot illetően, egy lány szerintem viszont már annyira nem szép, hogyha túl sok rajta az izom, mert elveszti már a nőies formáit, vonalait, ha "túlgyúrja" magát. Ja meg szal túlenni sem kell, és kevesebbet sem, hanem most már annyit egyél, amennyi jól esik. :) És lehetőleg azt, ami jól esik; a szervezeted intelligens, tudja ,mit kell enned, és azt kezded el kívánni.
2020. aug. 4. 00:01
 25/25 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen! :)
2020. aug. 4. 11:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!