Nagyon kellemetlen a tampon, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Felraktam a tampont es ha megneztem egy tukorrel,nem latszott de ferde volt(a tampon).Lehajoltam es ereztem.Tudom h akkor van jo helyen ha nem erzem de nem tudom h nalam ez egyaltalan lehetseges-e :( Amikor kihuztam fajt utana a hasam alja.Betettel csunya elmenyem van ezert csakis tampont szeretnek hasznalni,de szerintetek meg fogom szokni vagy valami?Mar a kedvem is elment tole :((2015. jan. 13. 18:37
1/12 anonim válasza:
Nekem 2 évbe telt, mire balesetmentesen tudtam használni a betétet. Ez egy ilyen dolog.
Az, hogy nem látszik ki a tampon, bőven nem elég, jobban fel kell rakni, ahogy a kis kép mutatja a tájékoztatóján.
De ne keseredj el, ez tanulás kérdése. Én kényelemből ritkán próbálkoztam tamponnal, szóval az is eltartott úgy két évig, mire normálisan fel tudtam rakni. És igen, ha alapból görcsölős vagy eléggé tud fájni tőle a hasad.
2/12 anonim válasza:
Nagyon aranyos vagy! "Mar a kedvem is elment tole :((" De egy picit a lényegröl is irhatnál!
3/12 A kérdező kommentje:
Mit nem ertesz belole?? 2 eve van meg,nagyon fajt a hasam nem tudom feljebb nyomni,mar nem ment.Milyen lenyeg??
2015. jan. 13. 18:59
4/12 anonim válasza:
Ha görcsös a menstruációd, akkor nem fogod tudni használni a tampont, mert még jobban rágörcsöl a hasad. Próbálkozz a betéttel!
5/12 anonim válasza:
Hány éves vagy? Szűz vagy? Mióta próbálkozol tamponnal? Milyen márkájú és méretű tampont használsz?
6/12 A kérdező kommentje:
14eves vagyok o.b. minit hasznalok szuz vagyok ha eddig at nem szakitottam.minden honapban mensi idejen folyamatosan megy a mosogep,mossa a veres cuccaimat.Betettel pedig nagyon csunyan megjartam hosszu lenne elmondani.Azt se tudom h lazuljak el
2015. jan. 13. 19:11
7/12 A kérdező kommentje:
+Penteken uszo versenyem lesz es nem mondhatom le es nalam mindig 1-1,5 hetet tart es meg csak ma jott meg
2015. jan. 13. 19:24
8/12 anonim válasza:
Hát, ha szr, akkor nem kell erőltetni. Plusz nem minden szűz tudja használni - én sem tudtam.
Betét és csá.
10/12 anonim válasza:
Próbáld ugy, hogy az egyik lábadat felteszed valahova, úgy talán könnyebb. Felhelyezésnél ha érzed,hogy nyom próbálj egy picit változtatni az irányán. Olyan mélyre told, hogy a mutatóujjad kb. "tűnjön el". Persze csak akkor ha nem méteresek az ujjaid :) remélem segítettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!