Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Nagyon kellemetlen a tampon,...

Nagyon kellemetlen a tampon, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Felraktam a tampont es ha megneztem egy tukorrel,nem latszott de ferde volt(a tampon).Lehajoltam es ereztem.Tudom h akkor van jo helyen ha nem erzem de nem tudom h nalam ez egyaltalan lehetseges-e :( Amikor kihuztam fajt utana a hasam alja.Betettel csunya elmenyem van ezert csakis tampont szeretnek hasznalni,de szerintetek meg fogom szokni vagy valami?Mar a kedvem is elment tole :((

2015. jan. 13. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

14 éves vagy ba**od!

Használj betétet ...!

Szűz vagy=> Egy **sz sem járt benned => Szűk vagy => kényelmetlen!

Meg ennyire h*lye nem lehetsz, de most komolyan!

Kérdezd meg anyukádat, akit gondolom nem érdekelsz, és ezért te sem mered mondani neki! ...

2015. jan. 15. 19:15
 12/12 A kérdező kommentje:
#11es ha nem tudsz segiteni akkor ne szolj hozza!! Fogalmad nincs semmirol!Te nekem ne mondjad h anyamat nem erdekli mert fogalmad sincs semmirol!Anyam korhazban van te kocsog!Es USZOVERSENYEM van!!! Nem mindenki b*sz*tja magat mint te.Nem mindenki olyan k*r*a mint te.So f*ck you!Majd ha tisztaban vagy a csaladi hatteremmel akkor jartasd a szadat!!!!!!!
2015. jan. 16. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!