Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csinaljak? Ketsegbeestem.

Mit csinaljak? Ketsegbeestem.

Figyelt kérdés
Szuleimtol megkaptam, hogy tul gebe lettem, regen olyan csinos voltam, minden ruha jol allt rajtam, most meg mar igy nezek ki.. 17 eves lany vagyok, 60 kgrol kezdtem el fogyozni ugy hogy mertekletesebben ettem, megprobaltam kevesebb edesseget enni es sokat mozogni. Most 56 kg vagyok, es igen, a combjaimon, fenekemen, mellemen meglatszik hogy fogytam. Most elbizonytalanodtam, eddig nem akartam "kover" lenni, most meg mar felek, hogy vekonyan is rosszul nezek ki.. eredetileg en csak a hasamrol es a derekamrol szerettem volna leadni, most egy kicsit engem is megijeszt, hogy ennyit fogytam pl fenekbol, meg hogy esetleg zsir helyett izmot vesztettem.. szoval mit ajanlanatok izomnovelesre, milyen etrendet, milyen mozgasformat? Es mi az amit ne csinaljak? Hagyjam a sok kardiot? Szeretnek formas alakot a sima vekony helyett.

2020. júl. 27. 21:59
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
84%
Igazad van ketségbe kell esni ha lefogysz 4 kilót :D meg anyucinak nem tetszik. Közröhej. Nem az a baj hogy izmosabb akarsz lenni hanem az a cirkusz amivel tálalod.
2020. júl. 30. 18:08
 12/25 A kérdező kommentje:
Akkor kozrohej. Es te mivel vagy jobb, hogy leallsz beszologatni, ahelyett hogy csak atgorgettel volna rajta? Azt hiszed te jobb vagy azzal, hogy leszolsz mas embereket? Mert ha en kozrohej vagyok, te nem enyhen vagy szanalmas, rosszindulatu es egy befordult ember.
2020. júl. 30. 18:16
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Együtt őriztünk libát? Vagy honnan veszed? :D
2020. júl. 30. 18:32
 14/25 A kérdező kommentje:
Olvasd ujra amit irtam, hatha rajossz. Drukkolok! ;)
2020. júl. 30. 18:43
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
Lefogytál néhány kilót egészséges módon, nem koplalva, mert így érezted csinosabb leszel és jobban érzed majd magad. Helyes, biztos vagyok benne hogy csinos lettel, persze egy kis izom szerintem mindig jól mutat az emberen. De az hogy 17 évesen ketsegbeesel, mert a szüleidnek más a véleménye, na az inkább aggasztó mint a leadott 4kg. Ha 10 kilót fogytal volna koplalassal egy hét alatt akkor oké, megértem. De ideje egy kicsit önállósodni
2020. júl. 30. 18:48
 16/25 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a normalis valaszt! Orulok, hogy meg ilyen emberek is vannak, akik bunkoskodas, beszologatas helyett segitokeszek, kedvesek tudnak lenni.
2020. júl. 30. 18:52
 17/25 anonim ***** válasza:
50%

Azt hiszem egy szóval lehetne téged jellemezni: sekélyes

Nagyon unalmas lehet az életed ha ennyitől kétségbe estél és a szüleid véleménye határozza meg a hangulatod 17 évesen.

2020. júl. 30. 20:24
 18/25 A kérdező kommentje:
Vagy valaszolj a kerdesre amit feltettem, vagy huzz el. Neked sem lehet izgalmasabb eleted ha azzal toltod a szabadidod hogy masok dolgait kommentalod es okoskodsz, anelkul hogy barmifele hatterinformaciot tudnal.
2020. júl. 30. 20:34
 19/25 anonim ***** válasza:
50%

Milyen "kedves" lány vagy. Igazi életképtelen anyuci kedvence.

4 kiló fogyás nem túl látványos. Magyarázd már el hogy voltál előtte kövér utána meg olyan sovány, hogy ettől kétségbe kellett esni?

Ha egyszer lesz valami komoly bajod mi lesz veled, sokkot kapsz? Milyen emberek vannak.....hihetetlen.

2020. júl. 31. 10:18
 20/25 A kérdező kommentje:

En vagyok "kedves" mikozben te kotsz belem? :DD

Tanulj meg szoveget ertelmezni, mert nem irtam sehol hogy kover voltam most meg sovany lettem. Ha mar ennyire okoskodni akarsz, legalabb a tenyekkel legyel tisztaban, mert igy csak rohejes vagy.

Szamomra is hihetetlen hogy ilyen emberek vannak mint te, akik csak leszolni tudnak masokat. De te biztos tokeletes vagy, soha nem csinaltal semmi hulyeseget, nem ijedtel meg valami hulyesegtol, nem gondoltal semmi hulyesegre.. aha, na persze. Csak itt nagy a pofad amikor masokat kell szidni. Ha en eletkeptelen vagyok, akkor te egy besavanyodott, elettelen senki, mert akinek van elete es elegedett magaval annak eszebe se jutna masokba belekotni :) ha ertelmes ember lennel vegigolvasnad, vallat randitanal es mennel tovabb, leszarnad. Nem, te, mint a kocsogok mintapeldanya belekotsz, leszolsz, ugy hogy idegen vagyok szamodra, semmi hatterinformaciot nem tudsz. Gratulalok! Te aztan tenyleg jobb vagy, mint en! Ja... nem.

2020. júl. 31. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!