Lányok, sürgős. Hogyan lehetne a lehető legkevesebbre csökkenteni a betétcserét?
Szóval arról lenne szó , hogy nyáron megyek táborba, és kiszámolta, pont akkor jönne meg. nekem még csak egy éve jött meg először de nagyon erős, az elején még 2-3-4 óránként is cserélnem kell. A hasam is nagyon szokott fájni, az első 3 napban naponta csak egyszer.Olyankor alig bírok mozdulni, mert nagyon görcsöl. Be szoktam venni erre egy fájdalomcsillapítót, utána fetrengek ,45 perc múlva már jó, de ezt a táborba nem csinálhatom, erre is ha tudtok kérlek írjatok javaslatot, hogy hogyan lehet elkerülni a hasfájást
Szóval a táborhoz 6 órát kéne kibírnia, erre keresek praktikát. Igazából biztos lesz Wc de nekem ciki cserélni, nyilvános helyen, mert azt hallani is lehet, illetve láthatják hogy valamit beviszek.
Szia! Nem tudom,még aktuális-e a kérdés,de hátha. Nekem van pár tapasztalatom ezzel kapcsolatban,tavaly előtt ugyanígy jártam én is sítáborban. A betét "titokbantartására" ezeket a módszereket tudom most,ha semmiképp sem akarod,hogy meglássák.
1.belső zseb. Ezt ugye te is írtad,de nem muszáj direkt olyan ruhát venni. Egyszerűen fogd,és egy bőbb vastagabb póló belsejébe varrj egy zsebet. Vagy amit én még csináltam,hogy rakd a csizmád szárába/cipődbe (mondjuk ha 30 fok lesz,akkor gondolom nem zárt cipőben leszel ...
2.arra hogy ne ázz át: ugye ahogy mondták már éjszakai betét, + nyugodtan tehetsz a tetejére vattakorongokat,és ha azok átáztak,akkor elég azokat cserélni (ha a betét még nem nagyon olyan) +ha az is fontos,akkor a vattacserét tuti nem hallja meg senki :)
3.a görcsökre: nekem ez nem jött össze,a sípályán lettem rosszul,ami elég ciki volt,de én (ahogy már ezt is írták előttem) megmondtam a táborvezetőknek,hogy mi a "helyzet" és hagytak pihenni,és megvárhattam,hogy hasson a fájdalomcsillapító...De igen,jó az is,ha már hamarabb beveszed :)
4.még az éjszakai átázás elkerülésére: gondolom nem szeretnéd,hogy (ha kemping van vagy szobáitok) az egész matrac tiszta vér legyen...én is ettől eléggé féltem. De tegyél magad alá egy törülközőt,és ugye jó nagy betét +vatta +szorosabb bugyi,vagyis amiben nem tud szabadon csúszkálni a betét.
Remélem azért.kicsit segítettem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!