Lányok, sürgős. Hogyan lehetne a lehető legkevesebbre csökkenteni a betétcserét?
Szóval arról lenne szó , hogy nyáron megyek táborba, és kiszámolta, pont akkor jönne meg. nekem még csak egy éve jött meg először de nagyon erős, az elején még 2-3-4 óránként is cserélnem kell. A hasam is nagyon szokott fájni, az első 3 napban naponta csak egyszer.Olyankor alig bírok mozdulni, mert nagyon görcsöl. Be szoktam venni erre egy fájdalomcsillapítót, utána fetrengek ,45 perc múlva már jó, de ezt a táborba nem csinálhatom, erre is ha tudtok kérlek írjatok javaslatot, hogy hogyan lehet elkerülni a hasfájást
Szóval a táborhoz 6 órát kéne kibírnia, erre keresek praktikát. Igazából biztos lesz Wc de nekem ciki cserélni, nyilvános helyen, mert azt hallani is lehet, illetve láthatják hogy valamit beviszek.
Tánctábor, ahol kötelező a szoknya?
Varrj a szoknyá(i)d derekához belülre egy kicsi zsebet, lehetőleg egy gombbal vagy patenttal, mert az tényleg kellemetlen ha kirepül egy betét...
Igazából gondolkozom hogy mért ciki erről beszélnem, meg mért ciki ha valaki tudja hogy éppen megvan, de nem jövök rá. Egyszerűen cikinek érzem, és nagyon rossz. Anyukám persze normális velem, de ő nem érti meg hogy ciki. Nemhiszem hogy emiatt éjszakai betétet fog venni,mert nem vagyunk milliomosok, mindennel spórolunk. Igazából vattát szoktam rakni be éjjelre mert külömben kifolyik és nappalra hogy ne keljen óránként cserélnem. De extra mennyiségű vattát meg nem tehetek be , mert az látszani fog hogy ott valami kidudorodik és az még a betét cserénél is -gázosabb
Amúgy köszi, nagyon jólesnek a segítőkész válaszok. Különösen az segít a legjobban aki át is érzi ,mint pl. A 10-es , de a többiek válasza is nagyon hasznos.
Azt meg el sem tudom képzelni hogy cikizzenek, bár tudom van ilyen is . Oké, akkor tegyük fel hogy eljutok wc- két óránként, de kérlek még írjatok tippeket, hogy hova rejthetem a betétet, azon kívül hogy táskába, mert az ugye nincs mindig nálam és feltűnő lenne ha pl. Csak akkor vinném, vagy mi van akkor ha le kell tenni valahova a táskámat? És nem esik útba az ab hely a wc- hez?
Zsebem meg ugye nem lesz, amúgy civakodást lesz rajtam, azon meg nincs zseb, ha nagyon jó idő lesz akkor meg rövidnadrág de azon is kicsi zseb van, nem fér el
Komolyan mondom, a leghatekonyabb, higienikusabb, egyszerubb, ha a betet tetejere papirzsebkendot vagy ket level WC-papirt osszehajtogatva rateszel. Ugy viselkedik, mint az itatos, nem fulled be, es WC-beledobhatod, sot, kicserelheted.
Ilyenkor a betet szinte teljesen tiszta marad. Akkor szoktam ra, mikor egy mutet utan eltiltottak a tampontol, es szerettem volna biztonsagban erezni magam. Nem sporolasbol szoktam ra, de nincs jobb. Plusz betetbol a regimodi vastagabbat hasznalom. A vekony tiszta muanyag, es merev. Ha elmozdul, konnyebb elazni.
Jesszusom... Ne haragudj, de fejben nagyon gyerek vagy még.
Kutyàt nem érdekli hogy menstruàlsz, vegyél be magaddal a wcbe tampont vagy betétet. Vagy simàn a tàskàdat. Szerinted több millió nő hogyan oldja meg?
Éjszakai bírja legtovább, ha nincs akkor pont úgy tudsz szerezni mint normált. Bemész a boltba és veszel.
A zsepis megoldàssal annyit fogsz elérni hogy àtàzol! Próbáld ki tegyél a combodra 3kocka wc papírt és cseppenként tegyél rà vizet. Szàmold hàny cseppet vesz fel anélkül hogy folyna... És üléskor ki is préseled, 0 értelme van.
Ha tampont is hasznàlsz vagy hajlasz rà, akkor super O.B. plusz éjszakai betét, ezzel nem lesz gondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!