Melyik napszakban vannak legkevesebben a boltokban?
Figyelt kérdés
Kora reggeli nyitásra biztos sokan odamennek, napközben szintén, lehet, késő estével kéne próbálkozni? :D2020. márc. 19. 18:32
1/5 anonim válasza:
én most voltam 5 körül, azt hittem sokan lesznek, de egyáltalán nem
sőt, szokásosnál még kevesebben is voltak
én reggel nem mennék, nyitáskor tényleg többen vannak, de amúgy napközben szerintem kb mindegy
2/5 anonim válasza:
Délben
Boltban dolgozom nálunk ez jellemző
Sokan jonnek nyitásra !!!
4/5 anonim válasza:
Budapesten lidliben múlt héten délelőtt voltam és ki volt fosztva,mert pocsék volt az utánpótlás de sokan voltak..Tegnap 13-kor alig lézengtek páran szintén üresek voltak a fagyasztók,polcok aztán este 7-kor újrapróbálkoztam tele volt minden és többen voltak mint délelőtt...
5/5 anonim válasza:
Én a héten 3x voltam, mert húst már napközben nem tudtam venni. Ha reggel nem mész óda elkapkodják, azt mondta az egyik eladó, hogy tegnap már 9-re egy deka húsuk sem maradt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!