Mely napszakban lehet beszedni a normoxil étrend-kiegészítő tablettát? Itt is szükséges betartani, hogy minden nap ugyan abban az időben, illetve étkezés előtt legalább fél órával vegyem be?
Figyelt kérdés
Pajzsmirigy alulműködésem van, az endokrinológus javaslatára kezdtem szedni kiegészítő gyógyszerként a normoxilt. Azonban azt nem mondta, hogy mikor vegyem be. A gyógyszer tájékoztatóját elolvastam, de semmit nem ír arról mikor vegyem be, csak, hogy naponta egyet. Erre a tablettára is érvényes, mint minden étrend kiegészítőre, hogy bármikor bevehető? Előre is köszönöm a válaszokat.2020. márc. 11. 09:41
1/1 anonim válasza:
Nekem is Normoxilt írt fel az endokrinológus (a Syntroxine mellé). Nekem azt mondta, a vitaminokat mindig este vegyem be, én vacsora után szoktam (D3 vitamint, halolaj kapszulát + a Normoxilt). Étkezés közben vagy után a zsírban és vízben oldódó vitaminok is megfelelőbben szívódnak fel, így maximálisan hasznosulnak. A neten úgy olvastam, más napszakban/más étkezéssel is be lehet őket venni, de nekem az estét javasolta a doki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!