Lányok, sürgős. Hogyan lehetne a lehető legkevesebbre csökkenteni a betétcserét?
Szóval arról lenne szó , hogy nyáron megyek táborba, és kiszámolta, pont akkor jönne meg. nekem még csak egy éve jött meg először de nagyon erős, az elején még 2-3-4 óránként is cserélnem kell. A hasam is nagyon szokott fájni, az első 3 napban naponta csak egyszer.Olyankor alig bírok mozdulni, mert nagyon görcsöl. Be szoktam venni erre egy fájdalomcsillapítót, utána fetrengek ,45 perc múlva már jó, de ezt a táborba nem csinálhatom, erre is ha tudtok kérlek írjatok javaslatot, hogy hogyan lehet elkerülni a hasfájást
Szóval a táborhoz 6 órát kéne kibírnia, erre keresek praktikát. Igazából biztos lesz Wc de nekem ciki cserélni, nyilvános helyen, mert azt hallani is lehet, illetve láthatják hogy valamit beviszek.
A görcsre az a megoldás, hogy nem akkor veszed be a gyógyszert, amikor már fáj, hanem előtte.
A tampont nem biztos, hogy ilyen fiatalon akarod használni, bár extra tampon plusz betét sokáig bírja, de tegyél betétet a zsebedbe előre, akkor nem látja senki, vagy szokj rá egy kis retikül hurcolászására.
Éjszakai betét valóban többet bír ki. Azt elhiszem, hogy a hasfájás zavar, én is volt, hogy fetrengtem a fájdalomtól. Görcsoldó segíthet.
De az nem normális, hogy egy betétcserét egy WC-ben cikinek érzel. Nő vagy, még 35-40 évig menstruálsz, ez a női lét természetes velejárója. Ki gúnyolna ezért? Ha ez mégis megtörténik, mondd azt, hogy ez csak a gyerekeknek ciki, az igazi nőknek (és férfiaknak) nem. Cseréld időben a betétet, tampont, mert nagy baj származhat, ha nem cseréled.
"Igazából biztos lesz Wc de nekem ciki cserélni, nyilvános helyen, mert azt hallani is lehet, illetve láthatják hogy valamit beviszek."
Senki nem fogja hallani, elfér a zsebedben is, vagy akár kis táskával is be mehetsz a wc-be, mint a többiek.
2-3-4 óránként a fiúknak is kell wc-re menni, senki nem fog figyelni rád.
Inkább a hasfájásodon aggódj.
Mondd el az "illetékesnek", hogy mi a gondod.
Szerintem ilyen helyzetekre is fel vannak készülve, főleg hogy nem te leszel az egyetlen lány.
Szerinted a többi lány nem menstruál? Nem kell a fejed fölött lobogtatni a betétet, de ha a neszeszeredbe beteszel 2-3 darabot, ami napközbenre elég, azzal SENKI nem fog foglalkozni. Szépen beviszed magaddal a fülkébe, cserélsz, a használtat becsomagolod és kidobod.
Fülelni sem fognak a WC ajtó előtt, hogy "tépkedi-e már a Mari a betétet a bugyijából?" Ha meg mégis ezen kezdene viccelődni bárki, azt vagy elengeded a füled mellett, vagy kedvesen felajánlasz neki egy darabot, hogy alaposan megvizsgálhassa. Akár a homlokára is felragaszthatja, ha annyira tetszik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!