Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ti melyiket használnátok?

Zoe.sara kérdése:

Ti melyiket használnátok?

Figyelt kérdés
Ob-t vagy tampax tampont vegyek? A tampax higénikusabb lenne suliban,viszont az ob-ról meg jobbakat olvasok.

2019. dec. 28. 01:43
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen mindegy.
2019. dec. 28. 01:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Nekem nem nagyon, mert a tampax jó lenne az aplikátorja miatt. De maga a tampon része meg elvileg rossz. Aplikátoros ob-t meg még sehol se láttam
2019. dec. 28. 01:59
 3/5 anonim ***** válasza:

Én mondjuk inkább betétet használok, de ha valamiért mégis tampon kell, akkor inkább tampax. Az applikátor miatt sokkal higiénikusabb, nekem szimpatikusabb az a tulajdonsága is, h inkább hosszára dagad meg, nem pedig körkörösen. És a tesztek szerint a tampax minősége még jobb is az ob-nál. ( [link] Nem pont ezen a videón, de egy másikon kifejtik, h Magyarországon elég erős az elfogultság az ob-val szemben. Ami arra vezethető vissza, h nagyon sokáig az ob volt az egyetlen normális tampon kapható, így ez rögzült meg az emberekben. Tampax pedig még csak néhány éve van itthon, ezért nincs róla annyi pozitív/negatív vélemény.

Amúgy pedig akkor jársz a legjobban, ha mindkettőt kipróbálod, és tapasztalat alapján döntöd el, h melyiket használod!

2019. dec. 28. 17:41
 4/5 A kérdező kommentje:
Én is alapból jobban szeretem a betétet, de a légtorna miatt kell a tampon.
2019. dec. 30. 01:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia!Én az Ob-t pártolom...versenyúszók..3 órás szárazföldi+vízi edzésen sem volt vele gond...nem aztam át semmi...a suliba is azt használok...kezet mosok előtte és utáni is...igy nincs min aggódni...alltalaban én mindent össze szedek ilyen téren még felfazok...de tampon miatt meg h rossz higiénia nem volt gond...hala az Istennek...a tampax-al egyedül az volt a gondom,h nekem valamiért az aplikátorral nehezebb volt félteni valamiért...nem tudom miért😔így maradtam az obnál jobb minőség ha gyakorlattá b vagy már gyorsan megy a csere...elotte utána kezmosas és nincs gond❤️
2019. dec. 30. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!