Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Használnátok mosható betétet?

Használnátok mosható betétet?

Figyelt kérdés
Légyszi kort írjatok és, indokoljátok a válaszotokat!
2011. jún. 25. 22:04
 1/10 anonim ***** válasza:

Mosható egészségügyi betétre gondolsz? Menstruációhoz?

Nem használnék.

2011. jún. 25. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem, azt hiszem nem mosnám, örvendek, hogy nem vagyunk ezelőtt 50 évvel, hogy mosni kelljen a véres rongyokat...
2011. jún. 25. 22:19
 3/10 anonim ***** válasza:
34%

Na, van valami találmányod? Modern pelus?

Egyébként nem. Nem hinném.

Utána kéne számolni, hogy melyik jelent nagyobb környezetszennyezést. Betét/tampon legyártása + a használt hulladékként való elégetése? Vagy a mosható legyártása, és valószínűleg gyakori nagy mennyiségű víz felhasználása a tisztításhoz, aztán ezen szennyvíz tisztítása...

+Csomó idő mosogatni, nem?

???

30n

2011. jún. 25. 22:23
 4/10 anonim ***** válasza:
0%

Első vagyok.

A többiek válasza alapján úgy látom, jól értelmeztem a kérdésed.

Nem használnék, mert nem lenne gusztusom a véres betétet mosni, örülök, mikor már a kukában tudhatom felismerhetetlenségig becsomagolva. Pedig nem is a fínyás fajtából vagyok való.

Egyébként engem is érdekelne miért tetted fel a kérdést. Talán valóban valami saját "találmányról" van szó?

35

2011. jún. 25. 22:32
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem, mert nem lenne gusztusom belerakni a mosogépbe. Viszont vannak már 100% bió betétek, aminek a csomagolását és maga a betétet is biószemétbe lehet dobni. Magam nem probáltam még, szóval azt nem tudom milyen :-)

29N

2011. jún. 25. 22:37
 6/10 A kérdező kommentje:

Ma találtam neten:

[link]

2011. jún. 25. 23:14
 7/10 anonim ***** válasza:
Köszönöm, hogy megosztottad ezt velünk, én még nem is hallottam róla. De én biztos nem használnám. Igyekszem figyelni a környezetemre,de ezt biztos nem. És az milyen hülyeség, hogy csökkenti a görcsöket?
2011. jún. 26. 08:07
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Környezetbarátan próbálok élni, de sajnos a tamponhoz és betéthez ragaszkodom, az alter megoldásoknak a gondolata is taszít.

Nem szívesen foglalkozom az összevérezett dolgaimmal, nemhogy kiöntögessem, mosogassam, fertőtlenítsem, stb. :S Már azt is sokként élem meg, ha a bugyim lesz olyan és ki kell mosni. :D

2011. jún. 27. 00:32
 9/10 anonim ***** válasza:

Én gondolkoztam rajta, hogy vegyek-e. Végül is intimtölcsér mellett döntöttem, szerintem sokkal praktikusabb. A gyengébb napokra és mielőtt megjön gondolkoztam azon, hogy veszek, de az intimtölcsér erre is jó.

De ha valamiért az nem jött volna be, akkor biztosan vettem volna.

2011. jún. 27. 13:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, van pár kérdésem, kételyem vele kapcsolatban, de ha választ kapnék rá, ráadásul olyat ami meggyőz, akkor lehet, hogy kipróbálnám. Bár valószínűleg nem webáruházban vennék, hanem utánanéznék, hogy milyen anyagokból ideális készíteni és megcsináltatnám varrónővel.

Bizonytalan vagyok, de nem vagyok az ötlet ellen.

27

2012. márc. 30. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!