Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Milyen gyakran cseréljem a...

Milyen gyakran cseréljem a tampont?

Figyelt kérdés
Táborban leszek és fürödni szeretnék a Balatonban. A vérzésem közepes, és mivel még nem használtam tampont, ezért az o.b. minivel próbálkoznék. Ezt csak akkor használnám ha fürödni megyünk. Tehát: milyen gyakran cseréljem? vagy inkább próbáljam meg a normalt?
2010. júl. 19. 23:24
1 2
 1/11 anonim válasza:
a szűz vagy a minit ajánlom hát ha közepes akkor 3 óra kb
2010. júl. 19. 23:31
 2/11 A kérdező kommentje:
De vízben is lennék...jó sokat...akkor is 3 óra? Amúgy köszönöm a válaszod.
2010. júl. 19. 23:33
 3/11 anonim ***** válasza:

Amilyen gyakran megtelik. 4 óránál tovább ne hagyd bent, és mikor kijöttél a vízből, nem lefeküdni napozni, hanem azonnal tanponcsere.

Jó nyaralást!

2010. júl. 19. 23:34
 4/11 A kérdező kommentje:
Az utolsónak ksözönöm! és nem fordukhat az elő, hogy nem vérrel, hanem vízzel telik meg? Leginkább ettől félek...
2010. júl. 19. 23:36
 5/11 anonim ***** válasza:
Normált kéne inkább használnod.
2010. júl. 19. 23:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Majd veszek egy doboz ilyet-egy doboz olyat és első nap próbálgatom...
2010. júl. 19. 23:41
 7/11 anonim ***** válasza:

Előfordulhat, hogy alulról kicsit vízzel, felülről vérrel.

Én is szoktam tamponnal fürödni, gyakrabban kell cserélni, de ne nyugtalankodj, hanem élvezd a nyaralást :)

Ha normál "mélységbe" helyezed fel a tampont, akkor annyira mélyre úgysem folyik be akkora mennyiségű víz.

2010. júl. 19. 23:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De akkor mini vagy normál?
2010. júl. 19. 23:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Én előbb a minit próbálnám, aztán ha nem jó a normált. Ahogyan az előbb írtad, sztem is ebből is és abból is vigyél. :)
2010. júl. 20. 00:02
 10/11 A kérdező kommentje:
Legfeljebb itthon beledobom vízzel teli pohárba, mennyit szív fel XD Nem szeretnék vércsíkot húzni magam után, amikor jövök kifelé...
2010. júl. 20. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!