Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » A suliba hogy cseréljem ki a...

A suliba hogy cseréljem ki a betétet vagy hogy cseréljem ki a tampont?

Figyelt kérdés
holnap fog megjönni eddig még soha nem jött meg suliba mert nyár közepén jött meg először segítség.::S
2010. szept. 7. 17:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Szünetbe a wc-be mindenki ott csinálja!:)
2010. szept. 7. 17:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

az első jól mondja!

vagy ha nagyon zavar hogy olyankor mások is vannak ott akkor szólj óra alatt hogy ki szeretnél menni.

24 éves anyuka

2010. szept. 7. 17:20
 3/9 A kérdező kommentje:
De nálunk a suliba olyan a wc hogy csak van egy ajtó és ha belépsz benn avgy a wc-be...és ninc skulcs se és akárki bejöhet ...de a tammpon felhelyezés meg nehéz mert én guggolva szoktam most akkor hogy csináljam alig van hely és az ajtó allat van egy kis rész oda meg akárki belát....ugyhogy nem tudok legugolni de azért köszönöma válaszokat....
2010. szept. 7. 17:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Mint gondolsz, miért van eldugulva rendszeresen a lány WC a suliban?
2010. szept. 7. 17:23
 5/9 anonim ***** válasza:
Megkéred valamelyik barátnődet, hogy őrködjön. Te pedig guggolj a WC deszkán.
2010. szept. 7. 17:25
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a váaszokat de az osztályból eddiig még csak nekem jött meg ne túl korai 12-évesen????
2010. szept. 7. 17:27
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
nem korai, nekem is akkor jött és teljesen le voltam maradva a többiektől. Én tuti órán kéreckednék ki cserélni...
2010. szept. 7. 17:32
 8/9 anonim válasza:
100%

Ugyan már szerinted a többiek,akik akár feletted is járnak,vagy már kimaradtak suliból hogy csinálják/ták?Mit kell ezzel ennyire kétségbeesni?

Én is 12 voltam amikor megjött,és nem gondolkoztam ilyeneken.Minden szünetben elmentem wc-re,ha úgy tartottam akkor vittem betétet is,és kicseréltem,majd a kukába! dobtam.Nálunk is 1 évig úgy volt wc mint nálatok,és megoldottuk.Mondtam a barátnőmnek ha fogja a kilincset,és álljon addig amíg ki nem jövök.Ja és nem hiszem hogy valaki pont téged kukkolna alulról.Nem korai 12 évesen általában mindenkinek ekkor jön meg.

Ha meg nem akarsz senkit beavatni,akkor meg óráról kijössz,és magadban nyugodtan megoldhatod.Tampont ha beteszed otthon reggel akkor nem kell cserélned ha 4-5 órád van,mert kibírja.Amugy honnan tudod hogy pontosan holnap suliba?Lehet hogy délután,vagy már éjszaka.De mivel most kezdtél menstruálni előfordulhat hogy nem is fog egy darabig megjönni:)

2010. szept. 7. 17:47
 9/9 anonim ***** válasza:

Először én is paráztam,mert általánosban olyan volt a mosdó,hogy bementünk ott volt két mosdó,volt egy ajtó és ha azon bementünk ott volt 6 wc.És a wc ajtó alatt volt kb. 15cm ahol be lehetett volna nézni meg fölül is.

Zár sem volt rajta,meg semmi.

Ezér mi úgy csináltuk,hogy ketten-hárman mentünk együtt ki és valaki mindig őrködött és megvártuk egymást.

Most a középsuliba szerencsére úgy van az ajtó,hogy teljesen a földtől a plafonig.Egyébként itt is 2-3-an együtt megyünk ki,bár csak 2 wc van.

Itt sincs zár,de itt úgy alakult,hogy ki,hogy ha be van csukva az ajtó akkor vannak bent és aki kijön az egy kicsit nyitva hagyja az ajtót,hogy lehessen látni,hogy szabad.

Egyébként bemész,kiveszed a bugyiból a betétet,összecsomagolod kidobod a kukába.Fogod az újat beragasztod és kész.

Ha tampont használsz akkor meg fogod kiveszed a tampont,becsomagolod kidobod a kukába (nem a wc-be!) és fogod felhelyezed a tampont.

Arra mindig ügyelj,hogy csere előtt moss kezet alaposan.És a tampont nem szabad sokáig bent hagyni.

Egyébként normál erősségű vérzésnél normál tamponnal 5-6 órát simán ki lehet bírni.Így talán nem is kell suliba cserélni.

15/L

2010. szept. 7. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!