A hétvégén fürdőbe megyek,de pont nagyon erős napokra esik..kb 4 óránként kellene cserélnem a tampont,de ha fürdeni megyek,és ugrálunk egyik medencéből a másikba,akkor milyen gyakran kellene cserélni??
akkor kb 2óránként cseréld" vagy 1,5óránként. Inkább minthogy átázz
2011. máj. 18. 16:09
2/12 anonim válasza:
Fürdés előtt tiszta kézzel berakod, 45 perc múlva kiveszed, elmész zuhanyozni (alul) és tiszta kézzel beraksz egy újat.
De még ezzel sem lehet több órát a vízben tölteni.
Halasszátok el a fürdőt.
2011. máj. 18. 16:12
3/12 anonim válasza:
Ahhh... nem az átázáson van a probléma, hanem a fertőzéseken. Ahogy belemész a vízbe, a tampon máris átázik (víz), ezt fürdőkádban ki tudod próbálni.
Ilyenkor nyitottabb a méhszáj, nagyobb a fertőzésveszély.
Meleg vízben üldögélni (termál és társai) pedig kifejezetten tilos, mert fokozza a vérzést, mert a melegtől kitágulnak az erek. (Ezért nem ajánlott kádban fürödni sem, csak zuhanyozni.)
2011. máj. 18. 16:14
4/12 A kérdező kommentje:
Gyerekek ne vicceljünk már!!!Gyógyfürdőről beszélek!!!oda megyek 10-kor és este 6-kor jövök haza..Akkor az azt elenti hogy egy nap 6 tapmont elkell használnom??? ez most komoly???És mégis mennyire néznének hülyének hogy folyton járkálok WCre???
2011. máj. 18. 16:20
5/12 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan menj, nekem sose volt bajom a tamponnal való fürdéssel.
2011. máj. 18. 16:22
6/12 anonim válasza:
Kérdező, nehogy már te kérd ki magadnak, hogy mások nem akarnak a te menstruációs véredben lubickolni! A legetikusabb (és leghigiénikusabb) ilyenkor nem vízbe menni! És igen, ha mégis elmégy, akkor tessék tisztálkodni és cserélni! Pofám leszakad, hogy még neked áll feljebb...
2011. máj. 18. 16:26
7/12 A kérdező kommentje:
Nem akartam senkit megbántani meg semmi,csak nagyon szarul érzem magam hogy ilyesmik miadt nem érezhetem magamat jól a barátaimmal :(
2011. máj. 18. 16:29
8/12 anonim válasza:
Borzasztó! Majd lesz még időd (nyári szünet) elmenni a barátaiddal fürödni akárhova. De ha be akarsz nyelni egy szép kis fertőzést, akkor hajrá, lehet menni fürödni! :)
2011. máj. 18. 16:33
9/12 A kérdező kommentje:
maradjatok már ezzel a higéniai szarral,szerintem logikus hogy wc-elött és után kezet mosok..sőt ilyenkor!
2011. máj. 18. 16:36
10/12 anonim válasza:
Mi az, hogy a vérében úszkálni? Nem megy a medencébe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!